Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Akupunktør og massør er klar døgnet rundt

Per Joachim Høisæt har forladt hotelbranchen for at blive selvstændig behandler. Foto: Jens Eilertsen
Per Joachim Høisæt har åbnet Høisæt Sundheds Klinik i Østergade og han garanterer, at alle kommer til inden for 24 timer.
Annonce

Sønderborg: Akupunktur er en flere tusind år gammel kinesisk behandlingsform, og det var netop akupunktur, som vækkede Per Joachim Høisæts interesse for alternativ behandling. Læren om, at alt i kroppen har en sammenhæng, inspirerede ham og fik ham til at gå i gang med uddannelsen som akupunktør. Han er også uddannet fysiurgisk massør og sportsbehandler.

- Uanset hvilken behandlingsform, jeg benytter, så arbejder ud fra princippet om, at der er en sammenhæng mellem alle kroppens funktioner, siger den 46-årige nordmand.

- Vi behandler smerter effektivt med akupunktur. Det kan være smerter i ryg, nakke, skuldre, hoved og tindinger, men akupunktur afhjælper også øre- og kæbesmerter, piskesmæld, øjensmerter, bihulesmerter samt tennis- og golfalbue.

Der er 20 procents rabat i resten af december ved alle behandlinger, og booker man behandling med akupunktur inden årets udgang, er den første time gratis.

Annonce

Dybdegående

Fysiurgisk massage er ifølge Per Joachim Høisæt er særlig dybdegående muskelmassage, der både afhjælper og forebygger spændinger.

- Massagen fjerner affaldsstoffer fra kroppen og fjerner myoser, og så er den god for kredsløbet. Du får det bedre, når der lettere kommer ilt til dine organer, hjernen og musklerne, siger Per Joachim Høisæt.

Han tilbyder også sportsbehandlinger til sportsfolk, som gerne vil forbedre resultaterne.

- Du får mulighed for at træne mere og hårdere, når du får behandlinger hos mig, lover Per Joachim Høisæt.

Han håber nu, at sønderborgeren tager godt imod den nye klinik og understreger, at han har gjort så meget som muligt for at gøre den brugervenlig. Der er parkeringspladser lige uden for døren og booking kan klares online 24 timer i døgnet.

- Du kan hurtigt se, om der er ledige tider, og hvis ikke vores åbningstider - fra 7 til 19 på hverdage og lørdag fra 9 til 14 - passer dig, så kan vi lave en aftale uden for åbningstiderne. Netop fordi jeg går uden om åbningstiderne, kan jeg give en garanti for, at du altid kan komme til behandling inden for 24 timer, siger Per Joachim Høisæt.

Der kan læses mere om klinikken på hsklinik.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce