Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Aktiviteter for hele familien holder medlemmerne i gang

Gråsten Badmintonklub har siden nedlukningen arrangeret alt fra orienteringsløb til kagekonkurrencer. Privatfoto.
Badmintonketsjeren er for en stund lagt på hylden i Gråsten Badmintonklub, der holder gang i medlemmerne med coronavenlige aktiviteter for hele familien.

Gråsten: Gråsten Badmintonklub har tænkt i helt nye baner for at fange alle grupper af medlemmerne under coronanedlukningen.

I foråret kunne den sønderjyske badmintonklub konstatere, at de ældre spillere og talentgruppen hurtigt tog onlinetræningen til sig, mens det var stræks sværere for de andre grupper.

Nu arrangerer Gråsten Badmintonklub både styrke- og stabilitetstræning og en balance- og koordinationstræning, som er mere målrettet de yngre spillere. Her kan forældrene også være med. Seneste skud på stammen er en decideret familieaktivitet i den lokale skov.

- Vi har lavet en tre-kilometerrute med ti poster. Så er tanken, at man kan tage rundt med sin familie eller med sine tætteste venner. Efter hver post afrapporterer man enten i form af et billede i facebookgruppen eller ved at sende en sms til en af trænerne, forklarer formand Carsten Clausen Kock.

Gråsten Badmintonklub har også arrangeret en kagebagningskonkurrence, som hverken har noget med træning eller badminton at gøre. Hvis bare børnene hygger sig og har haft det sjovt, er klubben glad, fortæller Carsten Clausen Kock.

Annonce

Må ikke glemme hvor fedt det er

For Carsten Clausen Kock handler de mange tiltag i høj grad om at bevare så meget af fællesskabet som muligt, selvom aktiviteterne foregår virtuelt. Derfor opfordrer trænerne også børnene til at tænde for kameraet, når de træner sammen på Teams, så spillerne oplever, at der bliver lagt mærke til, at de er med.

- De skal have en oplevelse af, at vi er sammen. Vi ved, hvor vigtigt det sociale er for at fastholde unge såvel som voksne. Jeg vil være ked af at miste medlemmer, fordi de har glemt, hvor fedt det er at gå til badminton. Jeg er sikker på, at en del af det fede også er at være sammen med sine kammerater, siger formanden.


Vi ved, hvor vigtigt det sociale er for at fastholde unge såvel som voksne. Jeg vil være ked af at miste medlemmer, fordi de har glemt, hvor fedt det er at gå til badminton.

Carsten Clausen Kock, formand for Gråsten Badmintonklub.


Gråsten Badmintonklub er allerede i gang med at planlægge de næste aktiviteter. De overvejer blandt andet en ’ugens udfordring’, hvor spillerne for eksempel skal sende deres bedste badminton trick-shot ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce