Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Alle forfattere til litteraturfestival er på plads

Forfatter Sissel-Jo Gazan kommer til den grænseoverskridende litteraturfestival i Sønderjylland-Slesvig. Foto: Robin Skjoldborg
Forfatterne Ib Michael og Sissel-Jo Gazan har sluttet sig til Kristian Bang Foss og Hallgrímur Helgason som deltagere i litteraturfestivalen OrdFraNord. Derudover kommer børnebogsforfatteren Ry Kristensen.
Annonce

Sønderjylland: Alle forfattere til OrdFraNord. Litteraturfest i grænselandet er på plads. Litteraturfestivalen finder sted fra den 16. september til den 19. september på Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig i Flensborg og bl.a. på bibliotekerne i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Deutsche Bücherei Tondern.

Forfatteren Ib Michael er aktuel med "Sandheden om Lucy", som markerer hans 50-års jubilæum som forfatter. Han debuterede i 1970 med romanen "En hidtil uset drøm om skibe" og har siden skrevet over 30 romaner og rejseskildringer fra sine mange rejser rundt i verden. Han har blandt andet rejst med Troels Kløvedal. I "Sandheden om Lucy" rejser nogle venner fra København til Brasilien i sporet på en gammel ekspedition.

Forfatteren Sissel-Jo Gazans lyst til at skrive blev grundlagt i barndommen. Som fem-årig sejlede hun flere år rundt i Middelhavet med sin mor. Hun skrev om oplevelserne på sejlturen og sendte brevene til familie og venner i Danmark. Efter gymnasiet tog hun til Lissabon, hvor hun på tre måneder skrev sin debutroman "Når man kysser i august", en finurlig kærlighedsroman, som udkom i 1995. Senest har hun udgivet "Blækhat".

Børnebogsforfatteren Ry Kristensen er lærer og forfatter og har blandt andet skrevet "Super 4", som er første bind i superhelte-serien. Bogen handler om tyggegummi, uventede venskaber, terrorister og superkræfter. "Super 4" vandt Bogslugerprisen 2017. Ry Kristensen debuterede med "Nissernes hemmelige verden, Den grønne hue" i 2014 og har skrevet syv bøger for større børn.

Magasinet om litteraturfesten udkommer til sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce