Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Alsie Express henter engelske turister til Sønderborg

- Vi har længe haft et ønske om at hente gæster hertil, og nu ser det ud til at lykkedes. Når vi flyver sønderjyske gæster til for eksempel Guernsey, er det jo oplagt at tage indbyggere herfra med tilbage til Sønderborg, siger direktør Dennis Rybasch fra Alsie Express. Pressefoto
Med sit Time2Fly-koncept sender Alsie Express nu ikke kun lokale kunder ud på ferie, men henter fra foråret engelske turister til Sønderborg.
Annonce

Sønderborg: Da det lokale flyselskab, Alsie Express, i sommer introducerede konceptet Time2Fly – svipture med rejsemål et par timers flyvetur fra Sønderborg - var interessen for at komme ud på rejsemål i Europa så stor, at to ud af tre afgange var udsolgt i løbet af få dage.

Nu har Alsie Express så fået aftaler, der bringer rejsehungrende englændere fra de britiske øer, Isle of Man, Guernsey og Jersey til Sønderborg og Als. Rejserne er programsat til maj og juni næste år.

- Vi har længe haft et ønske om at hente gæster hertil, og nu ser det ud til at lykkedes. Når vi flyver sønderjyske gæster til for eksempel Guernsey, er det jo oplagt at tage indbyggere herfra med tilbage til Sønderborg, siger direktør Dennis Rybasch fra Alsie Express.

Gæsterne fra de tre øer, Isle of Man, Guernsey og Jersey, og forventes at munde ud i over 550 overnatninger i byen.

Annonce

Rejsenetværk hjalp

For at kunne lykkedes med at hente gæster til Sønderborg, har det været nødvendigt med en stærk samarbejdspartner. Via netværket ERA (European Regions Airline Association) fik Dennis Rybasch kontakt til det britiske rejsebureau Online Regional Travel Group, der arrangerer pakkerejser både til og fra blandt andet de britiske øer. En delegation fra det britiske rejsebureau med direktør Brian Kelly i spidsen, blev derfor inviteret til et besøg i det sønderjyske, hvor de oplevede Sønderborg på egen hånd, efter præsentation af Visit Sønderjylland.

- Foråret og den tidlige sommer er det perfekte tidspunkt at besøge den smukke egn, som på mange måder, minder om vores egne øer. Fantastisk natur, der kombinerer både hav og et landskab, der giver mulighed for gode vandreture, samt et væld af cykelstier. Fiskeri, vand- og sejlsport og golfaktiviteter sammen med et stort antal af kulturelle steder på et så lille areal, giver besøgende mulighed for at nå meget i en forlænget weekend i Sønderborg. Vi må ikke glemme det store udbud af gourmet-muligheder, og da Danmark er kendt for sin madkultur, vil mine gæster sikkert afprøve, hvad der tilbydes lokalt. Vi forventer, at vores flyvninger er udsolgt hurtigt og ser frem til et langt og vellykket samarbejde med Alsie Express, siger den britiske rejsedirektør, Brian Kelly om samarbejdet.

Læs mere på www.alsieexpress.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce