Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Alsie Express sætter kursen mod kanal-øer

Alsie Express sætter atter kursen mod de britiske kanaløer. Foto: Claus Thorsted
Flyselskabet Alsie Express forsøger nu igen at sælge rejser til Jersey og Guernsey i Den Engelske Kanal samt til Isle of Man i irskehavet.
Annonce

Sønderborg: Corona-krisen satte en stopper for Alsie Express' flyvninger til Guernsey, Jersey og Isle of Man, men nu forsøger flyselskabet at gennemføre rejserne i 2021. Der var en pæn interesse for weekend-flyvningerne fra Sønderborg Lufthavn til kanaløerne, og rejserne er nu atter til salg på selskabets hjemmeside.

- Vi havde en partner, der sendte turister til det sønderjyske. Vi udskød turene i et års tid, og de lå faktisk på over 80 procents belægning fra Sønderborg, og de var udsolgt fra de britiske destinationer til Sønderborg. Den del var ganske fin, siger Dennis Rybasch, administrerende direktør i Alsie Express, til flymagasinet CHECK-IN.dk.

Halvdelen af kunderne har beholdt billetten til kanaløerne og ombooket til rejserne i maj og juni 2021 - resten fik pengene retur.

Direktøren fortæller til CHECK-IN.dk, at der kan komme flere destinationer i 2021.

- Der er eksempelvis den sydlige del af Frankrig, det nordlige Italien, midten af Sverige, midten af Norge og Skotland. Det er indenfor for den radius, vi kan gå efter på en to-tre timers flyvning, siger Dennis Rybasch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce