Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Alsie Express sætter kursen mod skiløjper og en hvid jul

Et par rejsebureauer og Alsie Express gør det nu muligt at flyve direkte fra Sønderborg på jule- og skiferie i både Norge og Sverige. Arkivfoto: Timo Battefeld
Annonce

Sønderborg:  En uges tid i december bliver det muligt at sætte sig tilrette i et flysæde i Sønderborg med kurs mod en hvid jul nær en af de populære skiområder i Sverige eller Norge.

Det sker når Alsie Express fra 20. - 27. december - i samarbejde med Skistar og Norsk Rejsebureau - flyver fra Sønderborg med Scandinavian Mountain Airport som slutdestination. Lufthavnen er placeret nær Trysil i Norge og Sälen i Sverige.

Rejserne tilbyde som samlet pakkerejse eller en mere individuel sammensætning af jule- og skiferien.

- Vores gæster fra det sydlige Danmark og nordlige Tyskland får nu den letteste vej til en juleferie i Norden. Vi ser frem til samarbejdet, og håber det måske kan udvides i fremtiden, siger Carina Jorem Olsen hos Skistar.

Flyvetiden fra Sønderborg Lufthavn til Scandinavian Mountain Airport er to timer og priserne starter ved 879 kroner pr. person pr. strækning. Flybilletter bestilt hos Alsie Express refunderes fuldt ud helt op til afgang, hvis det frarådes at besøge Norge eller Sverige  eller disse lande indfører restriktioner, skriver flyselskabet i sin pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Annonce