Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Arnold Busck i Sønderborg er reddet af Bog & Idé

Arnold Busck i Borgen kan fortsætte som Bog & Idé. Arkivfoto: Kim Holm
Coronakrisen kostede Arnold Busck-kæden livet, men 15 steder - her i blandt Sønderborg - kan boghandlen nu fortsætte.
Annonce

Sønderborg: Efter at måtte bukke under på grund af coronakrisen er der nu kommet en redningsplanke til omkring halvdelen af butikkerne i gamle boghandelkæde, Arnold Busck, som også har butik i Borgen i Sønderborg. Sammen med 14 andre butikker har konkurrenten Bog & Idé overtaget driften af forretningen. Sønderborg og Haderslev er de to eneste i Sønderjylland, der videreføres.

Det sker efter at Arnold Busck i slutningen af april måtte indgive en konkursbegæring og lukke sine 29 butikker. Det bekræfter Bog & Idés ejer, Indeks Retail, over for Børsen, skriver DR.dk.

- Bog & Idé har længe haft en ambition om at øge vores markedsdækning, og med opkøbet af de nye butikker dækker vi markedet endnu bedre. Nu glæder vi os til at byde velkommen til en masse nye kunder og en masse nye kollegaer, der alle deler vores passion for bøger, udtaler administrerende direktør Marianne Lyngby Pedersen til DR.dk

Dermed får Bog & Idé i Sønderborg en butik i både Borgen og så den, der i forvejen bliver drevet, i Perlegade 15. Bog & Idé overtager cirka 200 medarbejdere, der stod til at miste jobbet. Prisen er et pænt tocifret millionbeløb, lyder det fra Marianne Lyngby Pedersen.

Arnold Busck blev grundlagt i 1896 og udviklet sig til et familieforetagende. Det er dog ikke lykkedes at købe rettighederne til bogkædens navn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce