Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Augustenborg styrker kræfterne til den kommunale dialog

Netværksgruppens Augustenborgs nye forretningsudvalg skal være forstærket talerør for syv foreninger med knap 1400 medlemmer. Arkivfoto: Jacob Schultz
Netværksgruppen Augustenborg har dannet et forretningsudvalg for at forstærke sin indsats og forbedre kommunikationen med kommunen.
Annonce

Augustenborg: Netværksgruppen Augustenborg, som består af syv foreninger med sammenlagt knap 1400 medlemmer, har netop besluttet at etablere et forretningsudvalg.

Det er meningen, at udvalget skal repræsentere netværksgruppens foreninger overfor politikerne, forvaltningen og offentligheden og dermed være med til at netværksgruppens intentioner og beslutninger gennemføres.

"Når Netværksgruppen har besluttet at forstærke indsatsen, skal det ses på baggrund af Sønderborg kommunes arbejde med at planlægge en større restaurering af den historiske bydel i Augustenborg. Et arbejde der i 2020 munder ud i udarbejdelse af en Masterplan for Augustenborg. Og et arbejde som Netværksgruppen meget gerne vil støtte op om", lyder det i en pressemeddelelse fra gruppen.

Annonce

Forstærke godt samarbejde

- Vi håber på den måde, at vi kan fortsætte og forstærke et godt samarbejde med byråd og forvaltning om den kommende Masterplan for Augustenborg. Samtidig ønsker vi at vise, at Augustenborg udmærket kan samarbejde om byens udvikling og ikke er splittet, som man kunne få indtryk af fra skriverier i medierne, siger Lisbeth Holm, KunstPunkt, der sidder i netværksgruppens forretningsudvalg sammen med Lars Tholander, KunstVærket og Aksel Jepsen, Hertugbyens Bevaringsforening.

Netværksgruppen Augustenborg fik sit navn i 2019, men har eksisteret siden 2015, hvor det blev døbt "De Syv". Foreningerne er følgende med medlemstallet i parentes:

Hertugbyens Bevaringsforening, formand Jytte Urban (299)

Lokalhistorisk Arkiv, konstitueret formand Marianne Nehm (510)

KunstPunkt, formand Lisbeth Holm (225)

KunstVærket, formand Lars Tholander (66)

Erhvervsforeningen, formand Per Beierholm (45)

Augustenborg-Bro friv. Brandværn, formand Klaus Iskov (40)

Sebbe Als, formand Allan Jensen (198)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce