Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Bare kom - der er ikke noget at være bange for

Sønderjysk Pigekor og Drengekors dirigent Mette Rasmussen mener, at mange unge er bange for at tage til optagelsesprøve. Foto: Timo Battefeld
Annonce

Sønderborg: Sønderjysk Pigekor og Drengekor inviterer til åbne korprøver 12., 19. og 26. august fra 16.30 og en time frem i korets lokaler på Sønderborg Kaserne.

Piger og drenge i alderen fra 3-15 år inviteres til gratis og uforpligtende at synge med i koret enten en enkelt gang eller alle tre gange.

Chefdirigent Mette Rasmussen har den opfattelse, at mange drenge og piger ikke rigtigt tør melde sig til optagelsesprøven, men hun beroliger dem ved at sige, at der ikke er noget at være bange for.

- Vi nu alle interesserede mulighed for at prøve at synge sammen med os til korprøverne. Man møder bare op klokken 16.30 - der er ingen tilmelding, og det koster ikke noget. Hvis man efterfølgende har lyst til at fortsætte i koret, hjælper vi med indmeldelsen, siger Mette Rasmussen.

Sønderjysk Pigekor og Drengekor

Sønderjysk Pigekor og Drengekor består i alt af 220 sangere i alderen 3-20 år.

Sæson 20-21 byder på mange spændende koncertoplevelser for koret. På programmet står flere koncerter med entertaineren Sigurd Barrett, julekoncerter i Alsion og korweekend for alle sangere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce