Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Bilen lades hurtigt op i Borgen

Shoppingcentret Borgen får fra 1. juli et par lynopladere til elbilerplaceret i p-kælderen. Foto: Søren Gylling
Fra 1. juli kan man lade sin el-bil hurtigt op, mens man handler i shoppingcentret Borgen.
Annonce

Sønderborg: Selskabet OK, der nok er mest kendt som servicestation med salg diesel og benzin, har indgået et samarbejde med Brugsforeningen for Als og Sundeved og Borgen Shopping.

Parterne vil etablere  to hurtigladestandere i parkeringskælderen Under Borgen. For brugsforeningen er det et spændende tiltag for at følge udviklingen og efterspørgslen på en effektiv ladeløsning tæt på en af deres butikker.

- I brugsforeningen er vi meget optaget af at tage ansvar for klimaet og CO2-aftrykket sammen med vores kunder, og vi forventer, at flere af vores kunder i fremtiden kommer i elbil, når de skal på indkøb. Det vil vi gerne være med til at understøtte, og vi glæder vi os til at se, hvordan kunderne tager imod de nye ladestandere. Vi har allerede en smule erfaring med forskellige løsninger ved andre af vores butikker, men det er første gang vores kunder får hurtigladestandere til rådighed, og det er vi rigtig glade for, specielt på en så central placering midt i Sønderborg, siger direktør Lars G.  Andersen, Brugsforeningen for Als og Sundeved i en pressemeddelelse.

Annonce

Flere elbiler

Når de nye ladestandere er klar 1. juli, betyder det, at elbilejere i første omgang får mulighed for at oplade elbilen gratis, mens de er på indkøb i Borgen. Det det glæder centermanager hos Borgen Shopping, Flemming Enghave.


Infrastrukturen skal udbygges, derfor har Borgen Shopping en god placering, fordi bilen holder både tørt og sikkert, og så passer det perfekt ind i en travl hverdag, at man kan lade sin bil op, mens man klarer sine indkøb.

Flemming Enghave, centerdirektør i Borgen


- Vi er glade for, at vi med de nye hurtigladestandere, som OK stiller op, nu kan tilbyde en ekstra service til de mange kunder, som besøger Borgen Shopping. Vi forudser en udvikling, hvor flere danskere vil køre elbil, og de får behov for hurtig og effektiv opladning af deres køretøj, når de er på farten. Infrastrukturen skal udbygges, derfor har Borgen Shopping en god placering, fordi bilen holder både tørt og sikkert, og så passer det perfekt ind i en travl hverdag, at man kan lade sin bil op, mens man klarer sine indkøb i centerets mange butikker, siger han.

Annonce

Lader hurtigt

Den løsning til elbiler, som OK har levereret til centeret i Sønderborg, er skræddersyet til lige præcis at stå i et indkøbscenter, hvor kunderne typisk opholder sig i længere tid end på tankstationen.

- I OK vil vi gerne tilbyde vores kunder de løsninger, som de efterspørger. Det er efterhånden nogle år siden, vi udviklede vores første el-ladestander, og vi har siden oplevet en stigende efterspørgsel på forskellige ladeløsninger fra både vores kunder og vores netværk af forhandlere, siger produktchef for E-mobilitet i OK, Thor Folmann Krarup.

- Ladestanderne, vi sætter op i Sønderborg, er såkaldte hurtigladestandere og de første af sin slags i OK-kæden. Vi ser det som en spændende mulighed for at introducere en skræddersyet løsning til opladning af elbiler på en spændende placering midt i en større by, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce