Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Bilfirma lander kæmpeordre midt i vanskelig tid

Erling Høi-Nielsen skal levere i alt 74 Peugeot 108 til Hjemmesygeplejen i Aabenraa. Foto: Privatfoto
Erling Høi-Nielsen skal levere 74 Peugeot 108 til Hjemmesygeplejen i Aabenraa. Det er første gang, firmaet deltager i et offentligt udbud.

Sønderborg/Rødekro: En rigtig god oplevelse i en vanskelig tid. Sådan siger Lajla Høi-Nielsen, efter at Erling Høi-Nielsen A/S i Rødekro og Sønderborg for første gang har vundet en offentlig budrunde.  Firmaet skal levere 74 Peugeot 108 til Hjemmesygeplejen i Aabenraa Kommune.

- Det er faktisk første gang, vi deltager i en offentlig budsrunde, for det er et meget stort arbejde at forberede materialet. Der skal jo ikke kun afgives en pris på bilerne, der skal også gives tilbud på service, skader og tilbagekøb - og så er det jo ikke en gang sikkert, at man får ordren, siger Lajla Høi-Nielsen, der giver firmaets salgschef Jacob Høi-Nielsen en stor del af æren for, at ordren på de 74 biler er endt hos Erling Høi-Nielsen A/S i Rødekro.

Salgschef Jacob Høi-Nielsen ha en stor del af æren for, at ordren kom i hus.Foto: Jacob Schultz

Erling Høi-Nielsen A/S

Erling Høi-Nielsen A/S blev etableret for 40 år siden og var i mange år Sønderborgs Toyota-forhandler. I dag har firmaet afdelinger i Sønderborg og Rødekro. Erling Høi-Nielsen A/S har forhandlingen af Kia og Peugeot.

Lajla Høi-Nielsen er meget glad for, at firmaet kan levere de mange biler - de 47 blev afleveret mandag og de resterende 27 afleveres i denne uge - for fabrikkerne har været lukkede under coronakrisen.

- Det er et stykke tid siden, vi bestilte bilerne, og selv om der blev lukket ned på fabrikkerne, fik vi bilerne hjem - lucky us, siger Lajla Høi-Nielsen.

Vi lukker ikke

- Den seneste tid har det altså ikke været let at få biler hjem - se bare hvor få, vi har i udstillingen. Der er faktisk nogen, der har spurgt mig, om vi er ved at lukke, fordi der er langt mellem bilerne i udstillingen. Det er vi selvfølgelig ikke - vi klarer også denne krise, men det har været hårdt og det har været dyrt, siger Lajla Høi-Nielsen.


Det er et stykke tid siden, vi bestilte bilerne, og selv om der blev lukket ned på fabrikkerne, fik vi bilerne hjem - lucky us.

Lajla Høi-Nielsen


Der har de seneste måneder været skruet ned for aktiviteterne i det store bilhus i Sønderborg og afdelingen i Rødekro, men på skadessiden har firmaet stort set ikke mærket krisen, og eftermarkedet er ved at være oppe på det sædvanlige niveau. Salget er stadig ikke oppe at køre, men det har selvfølgelig noget at gøre med, at der ikke er biler i udstillingen. I Peugeot-afdelingen er der faktisk kun en 508, som ikke allerede er solgt, fortæller en sælger os.

Erling Høi-Nielsen mener, at vi skal hen på den anden side af sommeren, før alt igen er normalt, men alligevel er firmaet fuldt bemandet igen fra 9. juli.

De 74 hvide Peugeot 108 til Hjemmesygeplejen i Aabenraa køber Erling Høi-Nielsen tilbage om 45 måneder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Formanden svarer

Annonce