Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Billetter blev sat til salg fredag: Dizzy Mizz Lizzy-billetter sælger hurtigt

Dizzy Mizz Lizzy spillede i Mølleparken 2018 og til Danfoss' sommerfest i august 201. I 2021 vender bandet tilbage til Sønderborg. Prfoto 
Dizzy Mizz Lizzy kommer forbi Sønderborg på sin forårsturné i 2021. Over 70 procent af billetterne er blevet solgt siden fredag formiddag.
Annonce

Sønderborg: I september 2018 spillede Dizzy Mizz Lizzy sammen med Sort Sol en udsolgt koncert i Mølleparken i Sønderborg. Nu vender bandet tilbage til Sønderborg i april 2021.

Det sker i forbindelse med Dizzy Mizz Lizzys forårsturné. Billetterne blev sat til salg fredag formiddag, og efter fire døgn er der solgt over 70 procent af de 450 billetter.

Det er Sønderborghus, der står for koncerten.

- Vi er rigtig glade for billetsalget. Og man skal nok ikke vente for længe, hvis man vil have en billet, siger Lars Ole Hansen, der er leder af Sønderborghus.

På trods af, at Dizzy Mizz Lizzy både spiller i Alsion fredag den 16. april samt Arena Aabenraa torsdag den 18. marts oplever begge spillesteder stor interesse for billetterne.

Annonce

Store, danske navne

Sønderborghus står normalt for koncerter på spillestedets tre scener på Sønderborghus og Mejeriet, men laver af og til også koncerter andre steder.

- Lige nu er der en del danske navne, som gerne vil ud og spille, da de ikke har lavet koncerter i et stykke tid. Men vi går ikke efter dem alle. Dizzy Mizz Lizzy er godt nok i en større og dyrere klasse, men de er gode at få til Sønderborg, siger Lars Ole Hansen.

Spillestedet har også kigget på hvilke større, danske bands, der har været i Sønderborg for nylig, og hvad andre koncertarrangører har planlagt.

- Dizzy Mizz Lizzy er et stort navn, som stadig har et kunstnerisk niveau. De lever ikke på fortidens bedrifter. De har både deres musikalske bagage og er kommet med et nyt bud på rockmusik i 2020, siger Lars Ole Hansen.

Koncerten i Alsion er planlagt efter de nuværende covid-19-restriktioner. Hvis der til foråret skulle være lempet på restriktionerne er der mulighed for at åbne op for billetsalget igen.

Dizzy Mizz Lizzy udgav i marts i år sit fjerde album, "Alter Echo", dog kunne udgivelsen ikke fejres med en turné. Alter Ego Tour 2021 byder på 30 koncerter, som begynder med en udsolgt koncert i Køge den 23. februar. Bandet kommer blandt andet forbi Esbjerg og Kolding, inden Sønderborgkoncerten den 16. april.

Dizzy Mizz Lizzy spiller ved alle koncerterne for et siddende publikum efter de nuværende restriktioner og dermed også for maksimum 500 personer per koncert.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce