Annonce
Læserbrev

Blinde løber Danmark rundt med motions-legater - borgmester løber med

Annonce

Sønderborg: Forsamlingsforbuddet har tvunget Synshandicappedes Motionsfond til at tænke kreativt, når de holder deres årlige legatuddeling.

I år foregår det nemlig i form af løb rundt i Danmark, og borgmester Erik Lauritzen (S) løber med den sidste kilometer, når det bliver Peter Herstrøm fra Sønderborgs tur til at modtage et legat.

- Vi er glade for, at borgmesteren bakker op om Synshandicappedes Motionsfond og trækker i løbetøjet sammen med os. Det sender et stærkt signal om fokus på fysisk aktivitet og lige adgang til motion for alle mennesker, siger Sven Mogensen, der er stifter af Synshandicappedes Motionsfond og sidste år besteg Kilimanjaro som den første blinde europæer.

Legatmodtageren har ansøgt synshandicappedes motionsfond om midler til at købe en hometrainer, og er blevet udvalgt som legatmodtager, da han viser et stærkt engagement for at få pulsen op til trods for et svært handicap. Peter har stærkt nedsat syn samt hørelse og med en hometrainer kan han fremadrettet dyrke motion og få pulsen op hver dag i sit hjem.

Overrækkelse af legatet foregår i Sønderborg den 5. juni kl. 13, på adressen Rosengade 14B, st. tv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce