Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Borgen vender tilbage til det normale -Fonefix kæmper for overlevelse

Centermanager Flemming Enghave glæder sig over, at der nu vendes tilbage til normale åbningstider. Foto Privatfoto
Fra mandag har de fleste butikker igen åbent fra 10 til 19 på hverdage og fra 10 til 14 lørdag og søndag. En butik har endnu ikke åbnet - det er Fonefix.
Annonce

Sønderborg: Hverdagen er ved at indfinde sig i Borgen Shopping, der fra mandag 8. juni vender tilbage til normale åbningstider. Det vil sige, at der dagligt åbnes klokken 10 til 19 og lørdag og søndage fra 10 til 16. Kvickly har egne åbningstider. Centermanager Flemming Enghave gør opmærksom på, at der stadig er butikker med hjemsendt personale og at de kan have det, centermanageren kalder "alternative åbningstider".

Borgen er sluppet forholdsvis nådigt gennem krisen - på nuværende tidspunkt er der kun en butik, som ikke er kommet ud på den anden side. Det er Fonefix. Der arbejdes på en rekonstruktion, og Flemming Enghave kan ikke sige, om den lille butik på øvre plan åbner igen. Samtidig glæder centermanageren sig usigeligt meget over, at der stadig er en bogbutik i Borgen. Arnold Busck klarede ikke krisen, men butikken i Borgen er åben - den er overtaget af Bog & Idé.

Fokus på sikkerhed

Selv om der er ved at indfinde sig mere normale tilstande i Borgen, slækkes der ikke på sikkerheden, lover Flemming Enghave.

- Det er mit indtryk, at vores kunder har taget de generelle råd og vejledninger til sig, så dagligdagen i centret afvikles trygt. Men vi har også en fælles opgave i fortsat at hjælpe hinanden med at huske på det, så i den kommende uge installerer vi nye store skilte i lofterne - både med engelsk og tysk tekst, så sommerens turister også kan tage notits af vejledningen, siger Flemming Enghave, der understreger, at håndspritten stadig står ved alle indgange.

Centermanageren siger også, at der stadig skal holdes den korrekte afstand, og med hensyn til forsamlinger, der nu må være på op til 50 personer, siger Flemming Enghave, at det ikke har nogen betydning for Borgen. Der er nemlig forsamlingsforbud både i og uden for krisetid. I Borgen mener man, at forsamlinger af eksempelvis unge mennesker kan få nogle af kunderne til at føle sig utrygge, og derfor har der fra dag et været et generelt forsamlingsforbud i butikscentret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce