Annonce
Læserbrev

Borgmesteren og de skjulte tal

Annonce

Læserbrev: Det kan da ikke være rigtigt, at det er så svært for Socialdemokratiet at udlevere de tal som ligger til grund for udregningen. Skjuler man mon noget for offentligheden, eller mener Socialdemokratiet bare ikke, at vi andre har ret til at se disse tal?

Jeg taler selvfølgelig om de tal, som danner grundlag for udregningen i regeringen kommunale udligningsreform. En udligningsreform hvor Sønderborg Kommune mister ca. 10 millioner kroner om året, et tal svarende til at kunne dække kommunens andel af underskuddet fra Bon Jovi koncerten 7 gange hvert år.

Kun regeringen ved, hvordan de er kommet frem til det tal, og derfor har flere socialdemokratiske borgmestre krævet, at statsminister Mette Frederiksen gør udregningsmodellen offentlig. På den baggrund får jeg lyst til at spørge Erik Lauritzen: Hvordan har du det med at din statsminister ikke vil oplyse beregningerne. Synes du i lighed med flere af dine socialdemokratiske borgmesterkollegaer, at statsministeren skal fremlægge tallene bag udligningsreformen, så vi alle kan få vished om, at der for eksempel ikke sker en forfordeling af Københavnske forstadskommuner?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce