Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Busstop-koncerter udsat til foråret

Group Busstop spiller musik fra de glade 60’ere og 70’erne. Bl.a. Beatles og The Hollies. Navnet Busstop kommer fra en af The Hollies’ topnumre. Privatfoto
De tre planlagte koncerter i Kulturhuset - Skyttehuset med Group Busstop er udsat på grund af de seneste Corona-restriktioner.
Annonce

Sønderborg: Borgerforeningen har med beklagelse udsat koncerterne med Group Busstop til foråret.

Det var ellers planlagt, at se seks musikere, som spiller musik fra de glade 60'ere og 70'ere, skulle være gået på scenen til en tredobbelt koncert i Kulturhuset - Skyttehuset i Skovhuse på Kær Halvø den kommende weekend.

- Der er solgt rigtig mange billetter, men regeringens nye udmelding fredag, at restriktionerne er strammet til, at der kun må være 50 personer forsamlet i restauranter og forsamlingshuse, så er vi nødt til at tage den tunge beslutning og udsætte koncerterne til foråret, forklarer Jens Gøttler fra Borgerforeningens koncertudvalg.

Han siger videre, at det vil være en umulig opgave at fortælle koncertgæsterne, at kun 50 må komme ind og resten må tage hjem igen. Alle koncertgæster får deres billetpenge tilbage via mobilepay.

- Det er force majeure, og ikke noget vi selv er herre over, men vi vil for alt i verden ikke tage chancer og måske være skyld i en endnu større smitte-spredning, understreger Jens Gøttler.

Foruden de tre Busstop-koncerter arbejdede Borgerforeningen med en dobbelt jazz-koncert i den første weekend i november, men disse koncerter er også udsat til foråret, hvor Coronaen forhåbentlig har lagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Endnu en stor smittestigning i Esbjerg og Aabenraa: Fem andre kommuner holder status quo

Ugeavisen Sønderborg

Smittestigning over weekenden sender nye kommuner over den kritiske grænse - men der er godt nyt i Sønderborg

Annonce