Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Byrådsmøde holder i  Broager

Byrådsmøder er rykket væk fra Rådshuet. Som tidligere her på Hotel Sønderborg Strand. Foto: Henrik Rath 
Annonce

Sønderborg: Sønderborg Byråds møde onsdag finder sted i Broager-Salen, der er en del af Broager-Hallen.

- Efter to byrådsmøder på Als glæder jeg mig over, at næste byrådsmøde finder sted Jyllandssiden, når byrådet på onsdag skal mødes i Broager-Salen. Grundet coronasituationen har det været byrådets ønske at komme rundt i kommunen, så Sønderborg Kommune handler lokalt i forbindelse med afviklingen af byrådsmøderne. Samtidig rykker vi også demokratiet ud, så det bliver nærværende for borgerne, der ønsker at overvære et byrådsmøde i deres by, siger Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen (S).

Baggrunden for at holde byrådsmødet i Broager – og tidligere i Tandslet og Dyvig – er, at Byrådssalen på Sønderborg Rådhus kan ikke opfylde kravene til at afvikle byrådsmøder coronasikkert. Derfor har Byrådet valgt en anden måde at afvikle møderne på, og det sker ved at flytte byrådsmøderne ud i nogle af kommunens byer og landsbyer.

Alle byrådsmøder er åbne for offentligheden. Der vil dog være begrænset adgang for tilskuere til byrådsmødet i Broager på grund af corona-situationen. Sønderborg Kommune har besluttet at overholde det nuværende forsamlingsforbud på 50 personer -  som det var fredage eftermiddag, selv om politiske møder - som et byrådsmøde - er undtaget de regler. Det betyder, at tilskuere til byrådsmødet i Broager-Salen lukkes ind efter først til mølle princippet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce