Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Clara kommer gratis til nytårskoncert

Vinder af to koncertbilletter, Clara Pedersen, får her overrakt sin gevinst af Jens Peter Rasmussen, der er tidligere oberstløjtnant og leder af både Hærens Sergentskole og senest distriktets hjemmeværn. Han er nu gået på pension og har funktion som specialist i Hjemmeværnet. Foto: Henrik Rath
Der venter igen underholdning og god musik, når Slesvigske Musikkorps til januar optræder sammen med to gæstesolister på Alsion.
Annonce

Sønderborg: Clara Pedersen i Vester Sottrup har været til den traditionsrige nytårskoncert med Slesvigske Musikkorps (SMUK) tre gange før. Men nu bliver den fjerde gang med to gratis billetter i hånden efter lodtrækning i forbindelse med den seneste koncert i januar i år.

- Jeg ved ikke helt, hvem jeg tager med endnu, men jeg glæder mig for det er underholdende og god alsidig musik på programmet, siger Clara Pedersen, som nyder sit otium i fødebyen efter blandt andet at have hjulpet sin nu afdøde mand i hans tømmerfirma gennem mere end 30 år.

Den kommende nytårskoncert med SMUK og gæstesolister løber af stablen 24. januar 2020 kl.19.30 i Alsion.

Her får publikum mulighed for god underholding samtidig med at støtte velgørende formål, når Hjemmeværnet og Lions arrangerer den efterhånden mangeårige og traditionsrige nytårskoncert. Og Nytårskoncerten 2020 bliver ingen undtagelse, lover orkesterchefen.

Annonce

To stærke profiler

Chefen for Slesvigske Musikkorps, Rasmus Frandsen, afslører, at årets solister bliver Amin Jensen og Julie Berthelsen. Førstnævnte er måske mest kendt for at være sjov, men han kan meget mere end det.

Siden Amin Jensen hyggede om publikum i programmet "Hit med Sangen" og optrådte med stand up i 1990’erne, har hans karriere således taget en rivende udvikling. Han har blandt andet taget operaen til sig. Faktisk har Amin Jensen syslet med opera de seneste 16 år, og har udviklet sin stemme, så han nu også mestrer operagenren.

Amin Jensen får følgeskab af Julie Berthelsen, som kender alt til Forsvarets Musikalske Ambassadører. Hun har optrådt med musikkorpset ved flere lejligheder og har blandt andet været solist sammen med Martin Brygmann ved SMUK Nytårskoncert i 2010.

- Kombinationen af Amin Jensen og Julie Berthelsen bliver helt fantastisk; to store stemmer og to store personligheder, der altid har et glimt i øjet og lyst til at give publikum en god oplevelse, siger orkesterchef Rasmus Frandsen.

Billetsalget sker via billetten.dk eller på turistkontoret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce