Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Conny vandt cykel - men manden slettede vindermail

Fra venstre er det Kim Gottlieb, Kim's Cykelservice, Paul Knudsen, Flytteboxen, og Conny og John Poulsen. Foto: Jens Eilertsen
Conny Poulsen fra Nordborg blev den heldige vinder af ugeavisens og Flytteboxens konkurrence - men genvinsten var tæt på at gå til en anden.
Annonce

Broager: - Jeg spiller meget sjældent og vinder derfor heller ikke noget. Men i dag har jeg vundet, og det er jeg glad for, sagde Conny Poulsen fra Nordborg, da hun sammen med manden John Poulsen dukkede op hos Kim's Cykelservice ved Broager. Her skulle hun hente en ny Orbea mountainbike, som hun havde vundet i ugeavisens og Flytteboxens konkurrence.

Conny Poulsen er en af de mange, der godt ved, at Flytteboxen åbner sin nye afdeling på Nordborgvej 3 i Nordborg. Hun cykler nemlig forbi stort set hver dag på vej til sit arbejde i en kantine i Havnbjerg. Og derfor var det ikke vanskeligt for hende at sende det rigtige svar afsted. Afdelingen åbner i slutningen af december, og der er planlagt åbent hus i januar.

- Jeg regnede da ikke med at vinde, og egentlig ville jeg heller ikke deltage, siger Conny Nielsen og fortæller, at man tit ved at deltage i facebook-konkurrencer efterfølgende får en masse pop-up reklamer. Men hun så også konkurrencen i ugeavisen og tænkte, at så kunne hun da godt deltage. Det spillede også ind, at hendes mand har udtrykt ønske om at komme ud at køre på en mountainbike. Derfor blev der sendt en mail med det rigtige svar til ugeavisen.

Annonce

Slettede mail

John Poulsen arbejder på Danfoss, og han har samme mailadresse som hustruen. Han så derfor den mail, ugeavisen sendte med beskeden om, at hun havde vundet. Men han slettede den, fordi han troede, at det var en af disse her irriterende spammails. Conny Poulsen nåede dog at se mailen, og hun overbragte den glædelige nyhed, da manden kom hjem fra arbejde.

Indehaveren af Kims Cykelservice Kim Gottlieb var glad for at kunne levere Orbea mountainbike til Nordborg-parret, men han fortæller dog, at salget af mountainbikes er på tilbagetur. 60 procent af de cykler, der sælges i dag, er elcykler. De koster fra 8000 til 25.000 kroner. De dyreste er spækket med elektronik og kan køre 125 kilometer på en opladning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce