Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Corona aflyser prisuddeling: Ingen anerkendelse til lokale kvinder i år

Før coronaen holdt Kvindekomitéen forskellige arrangementer. Et af dem var på EUC i Sønderborg, hvor der var fokus på de sociale medier. Foto: Timo Battefeld
Kvindekomiteen i Sønderborg Kommune har aflyst sit arrangement den 8. marts i år. Derfor uddeler den heller ikke Kvindeprisen.
Annonce

Sønderborg: Den 8. marts er kvindernes internationale kampdag, hvilket Kvindekomiteen i Sønderborg Kommune plejer at markere ved at uddele Kvindeprisen.

Det sker ikke i år.

Arrangementet lider samme skæbne, som mange andre har gjort det i løbet af det seneste år, nemlig at blive aflyst grundet corona.

Det er især forsamlingsforbuddet, der spænder ben. Når det ikke er muligt at mødes og afholde arrangementet, har Kvindekomiteen besluttet, at prisen heller ikke skal gives, skriver den i pressemeddelelse.

Her fremgår det også, at det er dens klare forventning, at prisen og det dertilhørende arrangement bliver afholdt den 8. marts næste år.

- Vi lover at uddele to priser i 2022, lyder det fra komiteen.

Når Kvindekomiteen tidligere har uddelt prisen, har arrangementet haft mere end det formål at hylde prisvinderen. Der er også blevet samlet penge ind til aktiviteter på krisecenteret i Sønderborg og lavet forskellige tiltag for områdets kvinder.

Trods aflysningen er indsamlingen til krisecenteret ikke droppet.

- I år går midlerne til udslusningspakker og udstyr, som kvinderne har brug for, når de flytter ud fra krisecenteret, oplyser Kvindekomiteen.

Prisen gives til en lokal kvinde, der i sit virke yder en væsentlig indsats og gør en forskel for andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce