Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Corona-beslutning: Politisk enighed om at lukke skøjtebanen for denne sæson

Skøjtebanen ved Nørrebro har haft en stille sæson og pakkes nu ned halvanden måned før normalt på grund af coronarestriktioner. Arkivfoto: Henrik Rath
Under et hurtigt ekstraordinært møde i teknik- og miljøudvalget torsdag aften blev man enige om at pakke skøjtebanen sammen for denne sæson på grund af coronarestriktioner. Besparelse: 100.000 kroner.

Sønderborg: - Det var et meget hurtigt møde, hvor vi alle var enige om, at det ikke er nogen grund til fortsat at have skøjtebanen åben, når den ikke kan bruges foreløbig og alligevel skal nedtages med udgangen af februar, siger formanden for teknik- og miljøudvalget, Aase Nyegaard (Fælleslisten) efter at der torsdag aften var onlinemøde i udvalget med det ene punkt på dagsordenen.

Derfor pakkes den nu ned halvvejs inde i sæsonen. Det giver samtidig en besparelse på 100.000 kroner.

Skøjtebanen blev stillet op og åbnet i december, men på grund af de daværende corona-restriktioner var den kun gjort tilgængelig for uddannelsesinstitutioner til idrætsformål. Håbet var, at man kunne åbne skøjtebanen for offentligheden senere, hvis situationen tillod det.

Men nu må skøjterne altså pakkes ned for denne sæson.

Annonce

Synd men nødvendigt

- Det er synd for især de mange børn og unge, der plejer at have stor glæde af skøjtebanen, men med forlængelsen af restriktionerne giver det jo slet ikke mening at bruge 100.000 kr. på at holde liv i en tom skøjtebane resten af sæsonen - de penge kan vi bruge mere fornuftigt andre steder, tilføjer Tage Petersen(V), medlem af teknik- og miljøudvalget.

Byrådet besluttede i øvrigt i november, at en ny og mere klimavenlig skøjtebane skal tages i brug fra 2022 og stadig placeres på Nørrebro, hvor den nuværende er i stedet for Rønhaveplads, der også har været i spil.


Det giver jo slet ikke mening at bruge 100.000 kr. på at holde liv i en tom skøjtebane resten af sæsonen - de penge kan vi bruge mere fornuftigt andre steder.

Tage Petersen(V), medlem af teknik- og miljøudvalget
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce