Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Corona giver usikkerhed om Fritidsfesten: Sønderborgs mestre hædres med gavekort

Sådan plejer det at se ud, når Sønderborg Kommune hylder sine mestre. Arkivfoto: Timo Battefeld
Da forsamlingsrestriktionerne holder den årlige Fritidsfesten hen i det uvisse, har Sønderborg Kommune valgt at hædre Sønderborgs 2019-mestre med et gavekort til den lokale handelsstand.

Sønderborg: Hvert år står Sønderborg Kommune for Fritidsfesten, hvor foreninger, frivillige og talenter hyldes. Omkring 500 deltager i festen, hvor over 100 mestre hyldes og får en gave for at have vundet et landmesterskab, danmarksmesterskab eller et jysk mesterskab eller for at have deltaget i EM, VM eller NM.

Men da corona-restriktionerne aflyste sidste års fest og holder dette års fest hen i det uvisse, har Sønderborg Kommune valgt, at 2019-mestrene modtager en anerkendelse.

I disse dage sendes der breve ud til mestrene med et diplom samt et gavekort til Vores Sønderborg, der kan bruges i butikker i Nordborg, Gråsten og Sønderborg.

Annonce

Peter Landergren, der er formand for folkeoplysningsudvalget, er glad for, at mestrene kan hædres alligevel.

- De aflyste fritidsfester er rigtig ærgerligt, for disse mestre har virkeligt behov for dette skulderklap – ikke mindst i denne tid, vi står i nu. Disse ildsjæle går gerne den ekstra mil, og de har slået knuder på sig selv, givet afkald på mesterskaber og stævner for det, de brænder for, siger Peter Landergren i en pressemeddelelse.

Skal anerkendes

Fritidsfesten foregår normalt hvert forår. Det er endnu uvist, hvornår og under hvilke forhold Fritidsfesten 2021 kan afholdes.

- Mestrene skal have den anerkendelse, de fortjener – også selv om den denne gang kommer i en konvolut. Derfor fandt vi det naturligt med et gavekort, der så samtidigt også støtter økonomien og fremmer forbruget ude i vores lokale handelsstand, siger Stephan Kleinschmidt (Slesvigsk Parti), der er formand for udvalget for kultur, idræt, handel og turisme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce