Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Corona lukker flyrute: Alsie Express må igen lukke midlertidigt ned

Direktør for Alsie Express, Dennis Rybasch må endnu en gang lukke midlertidigt for ruten mellem Sønderborg og København. Sidste ture er mandag 18. januar. Arkivfoto: Claus Thorsted
Efter forlængelsen af coronarestriktionerne ser Alsie Express sig nødsaget til igen at lukke for ruten mellem Sønderborg og København. Det sker efter 18. januar og frem til 28. marts. Direktør håber billetstøtte kan fortsætte til den tid.

Sønderborg: Et meget lavt passagertal som følge af regeringens nye skærpede corona-restriktioner betyder, at Alsie Express nu for anden gang midlertidigt indstiller flyvningerne mellem Sønderborg og København. De øvrige aktiver fortsætter som hidtil.

- Vi har fulgt udviklingen nøje, og der har tegnet sig et billede som det i foråret. Der er i snit været 15-20 passagerer, så nu lukker vi midlertidigt ned og håber på snarligt bedre tider, siger adm. direktør, Dennis Rybasch og tilføjer:

- Danskerne følger pligtopfyldende anvisningerne fra regeringen om ikke at mødes unødvendigt. Det betyder, at der ikke er passagergrundlag til at opretholde ruteflyvningen fra Sønderborg. Derfor er vi nødsaget til fra tirsdag den 19. januar til søndag den 28. marts midlertidigt at indstille ruteflyvningen til København.

Annonce

Håber på fortsat billetstøtte

Dennis Rybasch håbet, at EU-tilskuddet til billige billetter til udvalgte rejsende kan fortsætte, når flyvningen genoptages.

- Men vi afventer altså til slut marts, for selv hvis landet skulle åbne op igen efter den 7. februar, vurderer vi, at der vil gå et stykke tid, før efterspørgslen er tilbage. Derfor har vi udskudt opstarten til påske. Vi følger naturligvis situationen nøje og glæder os til at komme i gang igen.

Alsie Express påbegyndte flyvningerne midt i august 2020 efter fem måneders nedlukning siden foråret.


Vi har fulgt udviklingen nøje, og der har tegnet sig et billede som det i foråret. Der er i snit været 15-20 passagerer, så nu lukker vi midlertidigt ned og håber på snarligt bedre tider.

Adm. direktør i Alsie Express, Dennis Rybasch


Alle passagerer, der har købt billet til den kommende periode, hvor flyvningen indstilles, kan gratis ombooke deres billet, eller få denne refunderet. De berørte passagerer får direkte besked fra Alsie Express.

Nå ruten genoptages 28. marts bliver det med to rotationer dagligt, som det også er tilfældet nu her frem til nedlukningen mandag. Desuden en rotation på søndage og helligdage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce