Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Coronapas er tvang, kontrol og mindre frihed

Der skal testes, før der kan festes. Arkivfoto: Morten Pape / Kort: Datawrapper

Læserbrev: Coronapas er absolut dybt godnat. Der er beklageligvis politikere, der har affundet sig med tvang, kontrol og dermed mindre frihed. Det bør vi sige fra over for.

Socialistisk tankegang med befolkningsopdeling, tvang, kontrol og indskrænkelse af borgernes frihed hører ikke til mennesker der elsker Danmark og vores værdier.

Naturligvis skal vi passe på hinanden og udvise ordentlighed, men at indføre kontrol for at færdes i vores eget land er at gå langt over stregen. Vi danskere kan grundlæggende godt vise ansvar uden denne tvangsforanstaltning. Hvis der er enkelte, der ikke kan, hjælper et coronapas ikke alligevel.

Lur mig. Denne ufrihedstankegang vil resultere i uoverskueligt mange problemer i det danske samfund. Hvad tænker de politikere på, hvis de da tænker?

Tankegangen er og bliver frygtelig, ja ligefrem totalitær. Vi bør selvfølgelig ikke vise nogen form for pas i vores eget land. Danmark er vej mod et system, vi alle burde frygte og klart tage afstand fra.

Desværre var det kun Nye Borgerlige, som viste sund fornuft og ikke ville være med. Jo, dette triste skridt med et coronapas gør en forskel, men det er en negativ forskel.

Hvis det da ikke var så tragisk, kunne vil i Nye Borgerlige bare trække på skuldrene og smile. Men det er uhyggeligt, og derfor er der desværre ingen grund til smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce