Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Dørene åbnes til 4000 kvadratmeter fun

Legelandet Happies fylder meget i det nye center. Foto: Bowl'N'Fun

Bowl'n'Fun åbner ikke kun for 12 baner og restauranten The Grill. Der er også 1500 kvadratmeter legeland, laserbaner, escaperooms, break in rooms, virtual reality og andet under tag i Stenager Centret.

Annonce

Sønderborg: Fredag 8. februar klokken 12 åbnes dørene til 4000 kvadratmeter rendyrket sjov. Det sker, når Bowl'n'Fun åbner i Stenager Centret. Bowl'n'Fun er nemlig uendeligt meget mere end 12 bowlingbaner og restauranten The Grill.

Det imponerende center er med sine 4000 kvadratmeter den største lejer i Stenager Centret, men det er langt fra det største i Bowl'n'Fun kæden, fortæller direktør Lene Høj Larsen. Kæden tæller 16 centre, og når Sønderborg ikke hører til blandt de største, har det blandt andet noget at gøre med, at flere af centrene har indendørs gokartbaner.

- Det har vi ikke i Sønderborg. Jeg tror ikke, at de øvrige lejere vil sætte pris på, at vi kører gokart og da slet ikke på første sal, siger Lene Høj Larsen.

Sådan modtages børnene i Happies. Foto: Bowl'n'Fun
Annonce

Meget andet

Men Bowl'n'Fun er rigtigt meget mere end bowling og restauranten The Grill. Der er også en ni hullers minigolfbane og det 1500 kvadratmeter store legeland Happies, der har trampoliner, klatrevægge, rutschebaner og rigtigt meget andet.

Midt i legelandet er der et voksenområde, hvor der er computere og andet til rådighed. På den måde kan de voksne holde øje med deres børn. De kan de i øvrigt også i The Grill. Restaurantens gæster kan se ind i Hoppies - men er forskånet for lyden.

Annonce

VIP-bowling

I Sønderborg testes et nyt bowlingkoncept. Lene Høj Larsen fortæller, at selskaber kan opholde sig afskærmet fra de øvrige spillere og at der kan etableres en lille bar til hver bane.

- Det skal gerne give en VIP-fornemmelse. Vi har det ikke andre steder - vi skal se, om det fungerer i Sønderborg, siger direktøren.

Der vil også være store skærme med musikvideoer ved banerne, så alle, der ikke spiller, har noget at kigge på.

Annonce

Virtual realily

Lene Høj Larsen venter sig meget af virtual reality i det nye center.

- Jeg har prøvet det - og det er helt fantastisk. Det synes jeg, selv om jeg er 50 år, siger direktøren og fortæller levende om oplevelsen af den eventyrverden, man ser, kombineret med rystelser, lyd og andet.

Der er to escaperooms, og Lene Høj Larsen understreger med det samme, at begge rum har optimal sikkerhed. Talen om sikkerhed er aktuel, efter at fem teenagepiger omkom i et escaperoom i Polen.

- Den slags kan ikke ske hos os. Efter ulykken i Polen blev en brandinspektør interviewet i TV2, efter at han havde været inde i vores rum, og han sagde, at vores rum har optimal sikkerhed. Man kan komme ud ved at trykke på en knap og alle rum har overvågning og sprinklere, siger Lene Høi Larsen.

Bowl'n'Fun har også noget, der hedder break in rooms - det er omvendte escape rooms. Her skal man nemlig løse opgaver for at komme ind.

Den sidste store aktivitet er laser hero baner, hvor det gælder om at skyde modstanderen med laserstråler.

Annonce

For alle

- Vi har et koncept, hvor tre generationer kan underholdes. Bedsteforældre kan holde deres fødselsdag med børn og børnebørn, vi har børnefødselsdage, blå mandag, bryllupper og rigtigt meget mere, siger Lene Høj Larsen, der ser meget frem til at byde sønderborgerne velkomne på Stenager Centrets første sal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce