Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Dansk Firmaidræt tilbyder gratis sundhedsambassadør-uddannelse

Dansk Firmaidræt tilbyder alle en gratis uddannelse som sundhedsambassadører i den virksomhed, man arbejder i. Kurset er delt op på to moduler og første modul er den 23. januar i SH-hallen. Seneste tilmelding er den 16. januar på firmaidræts hjemmeside. Privatfoto
Annonce

Sønderborg: Med ansøgningsfrist den 16. januar tilbyder Dansk Firmaidræt nu igen en gratis uddannelse som sundhedsambassadør i SFS-Hallen den 23. januar. Uddannelsen består af to moduler - hver af én dags varighed, og der kan deltage op til to medarbejdere fra den samme arbejdsplads.

Baggrunden er, at vi voksne er på arbejde i cirka halvdelen af vores vågne timer, og i gennemsnit sidder 50 procent af os ned i mere end otte timer på en almindelig arbejdsdag - det gør intet godt for hverken den fysiske eller mentale sundhed. Næst efter rygning er inaktivitet faktisk den største dræber og årsag til for tidlig død.

Udviklingskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund, Stine Dragsbæk, håber naturligvis, at så mange som muligt vil deltage i sundhedsambassadør-uddannelsen i Sønderborg.

- Skulle det blive nødvendigt, opretter vi to hold og flere uddannelsesdage. Vores mission er at motivere arbejdspladser til firmaidræt og kollegamotion. Vi ved, kollegamotion virker og øger arbejdsglæden og sammenholdet for den enkelte medarbejder. Kollegamotion har også positive effekter på arbejdspladsens bundlinje, siger Stine Dragsbæk i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce