Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Dansk Folkehjælp åbner genbrugsbutik i Perlegade

Dansk Folkehjælp åbner genbrugsbutik i disse lokaler på Perlegade. Foto: Katrine Lund Walsted
Fredag åbner en ny genbrugsbutik i gågaden i Sønderborg.
Annonce

Sønderborg: Fint porcelæn, vintagekjoler og legetøj står klar i vinduerne hos Dansk Folkehjælps nye genbrugsbutik, som åbner fredag den 2. oktober.

Butikken ligger over Det Sønderjyske Hus i de lokaler, der tidligere husede en frisør. Genbrugsbutikken på Perlegade 61 vil sende sit overskud videre til socialt udsatte i Sønderborgområdet. Det sker for eksempel med julehjælp, skolestarthjælp og feriehjælp.

- Vores nye genbrugsbutik i Sønderborg udgør et vigtigt led i vores arbejde med hjælp til socialt udsatte, og overskuddet vil ubeskåret gå til at hjælpe fattige og udsatte familier i Sønderborg og omegn. Jeg håber, at butikken bliver taget godt imod af de lokale borgere, og at genbrugsbutikken bliver til stor glæde for lokalområdet, kunder og ikke mindst de familier vi hjælper i vores arbejde, siger Klaus Nørlem, som er generalsekretær for Dansk Folkehjælp.

Annonce

Søger frivillige

I forbindelse med åbningen er Dansk Folkehjælp på udkig efter frivillige. Dansk Folkehjælp søger både en butiksleder og en række frivillige til den nye genbrugsbutik.

- Jeg er sikker på, at frivilligheden i Sønderborg er til stede, så vi kan rekruttere en fantastisk butiksleder og et hold af øvrige frivillige, der vil investere en lille del af deres tid og dermed gøre en stor forskel, siger Klaus Nørlem.

Butikslederen vil få ansvar for butikkens udtryk, økonomi og de frivillige, der hver dag arbejder i butikken. De frivillige skal stå for alt fra udvælgelse af varer, varetagelse af sociale medier og kontakt til kunder.


Jeg er sikker på, at frivilligheden i Sønderborg er til stede, så vi kan rekruttere en fantastisk butiksleder og et hold af øvrige frivillige.

Klaus Nørlem, generalsekretær


Interesserede kan henvende sig til Dorte Larsen hos Dansk Folkehjælp telefon 7022 0230 eller mail: post@folkehjaelp.dk.

Dansk Folkehjælp er en frivillig, humanitær organisation med 50 lokalafdelinger. Dansk Folkehjælps primære formål er at yde hjælp til udsatte mennesker i Danmark og i udlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Dødsfald

Ugeavisen Sønderborg

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Annonce