Annonce
Ugeavisen Sønderborg

De Kreative er snart klar med permanent butik

Silvia Steger er klar med en permanent udgave af butikken De Kreative, der har været pop up-butik et par måneder op til jul de sidste otte år. Arkivfoto: Jens Eilertsen
Annonce

Sønderborg: Det bliver lørdag den 1. februar, at butikken De Kreative, slår døren op til en permanent forretning i Perlegade 65 nær Rønhaveplads. Det sker kl.10.00, hvor der også bydes til lidt godt til ganen.

De sidste otte år har De Kreative fungeret som pop up-butik på skiftende adresser i Sønderborg et par måneder op mod jul.

Bag De Kreative står Silvia Steger. Det var hende, som efter en årrække på Rønhaveplads, fik den ide at åbne en julebutik for at sælge snaps og andre hjemmelavede lækkerier. Men det var ikke nok til at fylde en hel butik, og derfor fik hun kunstnere og andre med ind i De Kreative. I aftalen indgik, at dem, der var med, skulle give en hånd med. Sådan er det sådan set stadig, men der er også kommissionsvarer i De Kreative.

Nu har Silvia Steger så besluttet, at De Kreative skal være helårsbutik i Sønderborg. Hun har møde med de kunstnere og andre, som er med i butikken. I øjeblikket er i alt 16 med - fem har varer og kunst i kommission.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce