Annonce
Ugeavisen Sønderborg

- De skal vide, at vi tænker på dem

Fra venstre er det Henning Bak, Karin Munch, Birgit Larsen, centerleder Børge Moos, Poul Erik Jensen, Nelly Johnsen, Lisa Jørgensen og Karin Kolb. Foto: Jens Eilertsen
De frivillige ved Gudederup Plejecenter plejer at sang, dans, ture og andet, men på grund af corona må de frivillige ikke komme ind. Derfor blev julekurve til afdelingerne afleveret uden for centret.
Annonce

Guderup: Det var tydeligt torsdag formiddag, at Guderup Plejecenters Venner og de frivillige på centret savner at komme ind og hygge om beboerne. Der er sædvanligvis to til tre arrangementer om ugen - det bedste år var der 159, fortæller foremanden for de frivillige Nelly Johnsen.

Men nu må de blive uden for på grund af corona - og det gjorde de også, da der skulle overrækkes julekurve til centrets afdelinger samt chokolade til dem, der bor for sig selv. Plejecenterleder Børge Moos mødte op og modtog lækkerierne på beboernes vegne.

Sædvanligvis arrangeres der musik, sang, dans, fællesspisning, udflugter og meget mere på centret hen over året, men i år er der gået mest tid med at følge centrets beboere på ture ude i det fri, siger Nelly Johnsen.

Stort set alt foregår uden brugerbetaling - pengene til aktiviteterne kommer ind fra loppemarkeder.

- Selvfølgelig skal beboerne også i år have en kurv - de skal vide, at vi tænker på dem, sagde Nelly Johnsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce