Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Den døgnåbne genbrugsplads vender tilbage

Genbrugspladsen i Glansager er en af de populære og genåbner nu med Adgang365 uden tidsbestilling. Foto: Sønderborg Forsyning
Nu er genbrugspladserne snart igen døgnåbne uden at der skal bestilles tid.
Annonce

Sønderborg: Først fik vi genbrugspladserne gradvis tilbage med øje for antallet af kunder på pladsen i åbningstiden. Fra mandag 22. juni kl. 17.00 kan man så igen køre på genbrugspladsen, når man har lyst. Det sker når Adgang365-ordningen vender tilbage uden at man skal bestille tid. I flere måneder har man nemlig skulle via en tidsbestilling, hvis man ville på de døgnåbne genbrugspladser uden for den bemandede åbningstid. Men fra mandag den 22. juni kl. 17.00 er det altså slut.

- Vores kunder er rigtig gode til at tage hensyn og holde afstand, så med myndighedernes nye retningslinjer er det på tide at åbne for Adgang365 uden booking, siger direktør for Sønderborg Forsyning, Hans Erik Kristoffersen.

Annonce

Undgå de travle perioder

Sønderborg Forsyning opfordrer dog til, at man så vidt muligt undgår at køre på genbrugspladsen i de mest hektiske perioder, hvor det kan være svært at holde afstand.

Det gælder for eksempel weekenderne lige op til åbningstiden og lige efter, at genbrugspladsen lukker. Særlig søndage kan her være pressede.

Det er genbrugspladserne i Vesterlund, Glansager, Skodsbøl og Sundeved, der nu igen er frit tilgængelige døgnet rundt med Adgang365. Her er mest travlhed søndag fra kl. 9.00 – 10.00 og igen fra kl. 16.00 – 17.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce