Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Den store grillmester skal udleje feriehuse

Henrik Høi er ny mand i chefstolen hos Sol og Strand Feriehusudlejning på Als. Foto. Privatfoto
Udannet slagter og - ifølge eget udsagn - en sand mester ved grillen bliver ny bureauchef hos Sol og Strand Feriehusudlejning på Als.
Annonce

Sønderborg: Selv kalder Henrik Høi sig sønderjyde med stort ”S”, og han har da også boet hele sit liv i Sønderborg. Men udsynet er stort og erfaringerne alsidige, og nu skal det omsættes i et nyt job som bureauchef hos Sol og Strand Feriehusudlejning A/S på Als, der varetager udlejning og servicering af omkring 400 huse i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og Kolding kommuner.

Her afløser han nuværende bureauchef Tina Johansen, som efter seks år på posten ønsker at forlade stillingen. I stedet tiltræder hun en nyoprettet stilling som souschef.

- Jeg har længe ønsket at træde lidt i baggrunden og dermed slippe det overordnede ansvar for i stedet at tage mere del i den daglige drift. Med Henrik ombord får vi et rigtig godt team her på bureauet, som gør det muligt at tage os endnu bedre af vores mange feriegæster og ejerne af sommerhuse, siger Tina Johansen.

Slagter

Den nye bureauchef er uddannet butiksslagter og har arbejdet som slagtersvend og senere slagtermester, inden han i 2003 kom til Edeka Danmark som drifts- og udviklingskonsulent. Siden fulgte et par år som projektleder, hvor han havde ansvaret for opbygningen og gennemførelsen af boligmesser i hele Danmark. I 2011 blev han butikschef hos Land & Fritid i Rødekro, hvor han blandt andet havde ansvaret for den daglige drift herunder personaleledelse, indkøb og kunderelationer.

De seneste tre år har han bestridt en stilling som butikschef i Harald Nyborg ved Rødekro, hvor han også har arbejdet med ledelse, kunderelationer og drift. Nu ser han frem til at stå i spidsen for bureauet i Augustenborg.

- Jeg glæder mig helt vildt til opgaven og til at arbejde for en virksomhed som Sol og Strand, der er fondsejet og som støtter velgørende organisationer, siger Henrik Høi.

Privat bor han i Sønderborg med Lone, som han har to børn på henholdsvis 25 og 27 år med. Fritiden er sparsom, men de timer han har, nyder han at bruge på familien, fodbold og at lave mad.

Elsker mad

- Jeg er den store grillmester, og jeg elsker at lave mad. Da jeg var ung, overvejede jeg en kokkeuddannelse, nu bruger jeg madlavning som en måde at stresse af på, siger Henrik Høi, der ikke lægger skjul på, at han vil gøre sit bedste for at skabe de bedste rammer for feriegæster, sommerhusejerne og medarbejderne.

- For mig er tillid, tryghed, ansvarlighed og gensidig respekt afgørende, og det er uanset, om det er i forhold til medarbejdere, feriegæster eller ejerne af sommerhuse. Det er vigtigt, at medarbejderne trives og har det godt, for så lykkes de, og så lykkes jeg også, og dermed kan vi yde den bedste service.

Jeg er den store grillmester, og jeg elsker at lave mad. Da jeg var ung, overvejede jeg en kokkeuddannelse, nu bruger jeg madlavning som en måde at stresse af på.

Henrik Høi

Sol og Strand Feriehusudlejning

I 1979 grundlagde ægteparret Margit og Kjeld Andersen virksomheden, som i dag er et af Danmarks største feriehusudlejningsbureauer.

Virksomheden har hovedkontor i Hune ved Blokhus og har desuden lokalbureauer 21 steder i Danmark, da den lokale forankring anses for uhyre vigtig. Samlet varetager Sol og Strand udlejning af omkring 6.500 feriehuse.

Sol og Strand har 135 fastansatte og i højsæsonen omkring 1.000 medarbejdere. Virksomhedens vision er at give såvel sommerhusejere som feriegæster den bedst mulige service og oplevelse.

I 2019 valgte ægteparret Margit og Kjeld Andersen at overdrage hovedparten af deres aktier til en fond, der skal støtte velgørende organisationer og lokale formål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce