Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Dom: Værtshus må ikke sælge øl og drinks

Old Danish Pub i Sønderborg har ikke længere ret til at sælge alkoholiske drikke. Modelfoto: Colourbox
Det bliver vanskeligt for Old Danish Pub at fortsætte som værtshus. Det vil så være et alkoholfrit værtshus, for Retten i Sønderborg har taget virksomhedens alkoholbevilling. Men dommen er anket til landsretten.
Annonce

Sønderborg: Værtshuset Old Danish Pub i Lille Rådhusgade i Sønderborgs minefelt af natværtshuse kan reelt ikke drives videre. For dommer Jens Schultz-Hansen har kendt virksomheden bag værtshuset, Pheifer Invest ApS skyldig i overtrædelse af restaurationsloven i en række tilfælde. Dommen lyder på 8000 kroner - men især bliver firmaet frakendt retten til at servere alkoholiske drikke. Dommen er dog anket til Vestre Landsret, og derfor kører værtshuset videre som hidtil under ankesagen. Det oplyser ejeren Dennis Holst Rasmussen, Pheifer Invest ApS, der driver Old Danish Pub.

Syv gange i perioden november 2018 til januar 2020 har Old Danish Pub holdt åbent efter lukketid - og i et enkelt tilfælde har der været en flok børn på under 18 år på værtshuset om natten.

Dennis Holst Rasmussen erkendte under retssagen, at han havde ansvaret for, at de unge under 18 år ikke måtte være på baren om natten - og så et enkelt tilfælde, hvor der blev drukket efter lukketid klokken to om natten. Men ikke i de andre tilfælde.

- Jeg var tilstede, men der var ikke åbent, har han forklaret.

Annonce

Jeg er forfulgt

Dennis Holst Rasmussen føler sig forfulgt af især en bestemt politibetjent. Han forklarede om en af gangene, han er tiltalt for at holde åbent efter lukketid.

- Lyset er slukket på facaden, persienner trukket for, døren er låst, skiltet taget ind og kassen er afstemt, forklarede han i retten.

Politimanden forklarede, at han og en kollega var på patrulje og kørte forbi Old Danish Pub. De hørte musik og snak inde fra baren. Så betjenten besluttede sig for at ville ind.

- Der går meget langt tid - måske tre-fire-fem minutter - før døren bliver åbnet. Min kollega kan se, at de er i gang med at pakke glas og andet ned. Dennis siger så: "I kan ikke bevise, der har været alkohol i glassene", sagde politimanden, der forklarede, at de havde Old Danish Pub i fokus, fordi der var kommet en del anmeldelser om, at der blev serveret efter lukketid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce