Annonce
Ugeavisen Sønderborg

DSB vil skabe liv på stationerne

Koncerter, loppemarked, praktisk hjælp. DSB tilbyder stationerne som ramme om alverdens tiltag, der kan give oplevelser eller gøre hverdagen lettere.
Annonce

Sønderborg: Togstationerne behøver ikke kun at være et sted, hvor man haster forbi. Det kan også være et sted, hvor man kan få en særlig kulturoplevelse, eller endda hjælp til noget praktisk.

- Vi vil gerne i kontakt med lokale ildsjæle, der ønsker at lave et event eller måske drive en mindre virksomhed fra vores stationer. For eksempel kunne det være fantastisk, hvis en lokal skrædder rykkede sin virksomhed ned på stationen hver onsdag, og så kunne vores kunder få syet bukserne ind, mens de er på arbejde. En koncert med det lokale kor eller en dygtig saxofonist vil også være skønt, siger Aske Wieth-Knudsen, underdirektør i DSB, i en pressemeddelelse.

Annonce

Lokale kræfter

Projekterne skal være noget, der enten giver en god oplevelse, eller gør hverdagen lettere for de togrejsende. De skal kunne realiseres uden et stort set-up, og det skal kunne ske med begrænset involvering af DSB. Og derudover skal det naturligvis ikke genere de rejsende.

- Vi vil gerne give vores kunder en ekstra grund til at komme på stationen og give dem noget ekstra med videre. Vi har ikke en stor forkromet plan. Vi vil hellere prøve os frem og se, hvad der virker. Det er ikke sikkert, at den samme event eller initiativ virker alle steder. Og derfor er det vigtigt, at vi får lokale kræfter i spil. For de kender deres by og ved, hvad der kan fungere præcis der, hvor de bor, siger Aske Wieth-Knudsen.

DSB tager imod idéer og forespørgsler på mailen oplevelsesstationen@dsb.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce