Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Du får støtte og venner for livet

Ragini Kastberg glædede sig til, at hun kunne sige lejligheden i Viborg op og flytte til Als. Foto: Jens Eilertsen

Ragini Kastberg vil have alsingerne til at rykke tættere sammen i WordPress, der er meget mere end et system til opbygning af hjemmesider, lover hun.

Sønderborg: Ragini Kastberg skriver til ugeavisen om WordPress netværket med så stor begejstring, at vi simpelthen må møde den 35-årige kvinde. Vi vil have hende til at forklare, hvorfor hun synes, at netværket "er en berigelse for borgerne på Als", som hun skriver. Vi skal lige have med, at WordPress netværket altså også er for personer med bopæl på fastlandet.

WordPress er et system, som alle kan benytte til at oprette hjemmesider. Det er som udgangspunkt gratis, men ønsker man at bygge på hjemmesiderne, koster det noget.

Det lyder som tørt stof - men det er det ikke, når Ragini Kastberg beretter om det. Vi møder hende i Café Fika og hun fortæller passioneret om det fællesskab, der er blandt WordPress entusiaster.

Formålet med WordPress er at give Als og omegn et samlingspunkt, hvor man kan sparre med hinanden - uanset om du er nybegynder eller professionel.

Ragini Kastberg

Meetup

Der er meetup på WordPress-netværket i Sønderborg i Multikulturhuset onsdag 29. august klokjken 19-21. Det er gratis og alle - uanset niveau - kan deltage. Tilmelding via https://www.meetup.com/WordPress-Meetup-Sonderborg/

Fællesskab

Det er nemlig sådan, at WordPress entusiasterne har kontakt online, men de mødes også fysisk en gang om måneden. Derved opstår der et fællesskab, og har man et eller andet, man døjer med, så er hjælpen altid inden for rækkevidde. I fællesskabet er der nemlig sædvanligvis programmører, PR-folk og andre specialister sammen med personer, som ikke kan ret meget.

- Formålet med WordPress er at give Als og omegn et samlingspunkt, hvor man kan sparre med hinanden - uanset om du er nybegynder eller professionel, siger Ragini Kastberg, der var med til at starte WordPress op i Viborg for to år siden.

Annonce

Enorm viden

Ved siden af jobbet som jobkonsulent på Jobcentret har hun virksomheden Webklar, der beskæftiger sig med hjemmesider og kommunikation, og hun siger, at det at være en del af WordPress har givet hende en enorm viden, nye samarbejdspartnere, kunder og endda venner for livet.

- Når man arbejder i WordPress, sidder man aldrig alene med problemerne, og i Viborg samlede vi både personer fra Århus, Holstebro og Herning. Det viser, at der er behov for et sådan netværk, hævder Ragini Kastberg.

Annonce

Ingen penge

- Det er dig, som i fremtiden skal sørge for at indkalde til de månedlige møder, du skal skaffe lokaler og du taler med så stor begejstring om WordPress, at jeg et eller andet sted godt kan tro, at du har en økonomisk interesse i netværket.

Disse ord får Ragini Kastberg til at sætte en mine op, der skal placeres et eller andet sted mellem forbavset og fornærmet - hun er ved at få sin lime-iste galt i halsen.

- Nej, nej. Ikke en krone. Jeg elsker netværk og jeg elsker at skabe relationer. Og så er bare glad for at bo på Als, og jeg synes, at man skal have WordPress hernede, siger Ragini Kastberg, der igen understreger, at man gennem WordPress både kan få hjælp, støtte og nye venner.

Der er meetup i Multikulturhuset onsdag 29. august. Ragini Kastberg har lånt et lokale med plads til 15 personer, men i skrivende stund har 10 meldt sig til, så hun er mere end tilfreds. Hvis flere end de 15 tilmelder sig, skaffer hun et større lokale.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Dem sagde vi farvel til

Annonce
Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Duo inviterer til julekoncert - har samlet 23.000 kroner til julemærkehjem

Ugeavisen Sønderborg

Grænsehandlens største spiller udvider: Fleggaard åbner nyt supermarked

Ugeavisen Sønderborg

Du kan booke Carina og Martin helt gratis

Ugeavisen Sønderborg

Puch's Venner lukker og slukker efter 30 år

Ugeavisen Sønderborg

Mere end 15 år undervejs: Nu kan man komme hele vejen rundt om Lillehav

Ugeavisen Sønderborg

Far og søn sælger biler på Ellegårdsvej

Ugeavisen Sønderborg

Smitteproblemer bliver mindre i fem kommuner, men trænger sig på i en anden: Syd- og sønderjysk kommune har nu tre-cifret smittetryk

Ugeavisen Sønderborg

Ægtepar og Frelsens Hær får pris for at fremme integrationen

Ugeavisen Sønderborg

Nu kan du komme i vinskole i Sønderborg

Ugeavisen Sønderborg

Halvdelen af pladser til Jussi-café solgt på 10 dage

Ugeavisen Sønderborg

Din kommende nabo taler måske tysk: Stor stigning i boligsalg til tyskere

Ugeavisen Sønderborg

Populært 80'er-band kommer forbi Sønderborg

Ugeavisen Sønderborg

EUC Syd-elever går til svendeprøve med bæredygtige løsninger

Ugeavisen Sønderborg

Hyggelig uhygge ved afslutningen på halloween-uge

Ugeavisen Sønderborg

Måske sidste julemesse på Nordals: Overvejer at flytte til Sønderborg

Ugeavisen Sønderborg

Musikken er Martins skjold mod narko - men det er et skjold med huller

Ugeavisen Sønderborg

Kommunen svarer: Oversigtsforholdene ikke til géne for trafiksikkerhed

Ugeavisen Sønderborg

Mere halloween-hævværk

Ugeavisen Sønderborg

Efter halvanden dag: Græskar er ved at slippe op

Ugeavisen Sønderborg

BilligBlomst-butikschef: Vi er en rummelig virksomhed

Ugeavisen Sønderborg

Fra jubel til bekymring: Byrådet vil lokke unge til med festivaler

Annonce