Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Du kan hjælpe Sønderborg-projekter til 40.000 kroner

Bureauchef Henrik Høi, Sol og Strand, er glad for, at der igen kan uddeles penge. Foto: Sol og Strand
Sol og Strand Sommerhusudlejnings kontor i Sønderborg uddeler 40.000 kroner projekter. Du kan være med til at sikre, at pengene bliver "hjemme".
Annonce

Sønderborg: Sol og Strand Sommerhusudlejnings kontor i Sønderborg Kommune uddelte for første gang "Den lokale håndsrækning" i 2019, og nu kan lokale projekter igen få del i den årlige uddeling på 40.000 kroner. Det kræver bare, at der sendes en ansøgning afsted inden 2. februar via hjemmesiden sologstrand.dk.

Pengene går til ildsjæle og foreninger, som er med til at skabe glæde i deres område. Tidligere har både Gråsten Æblefestival, Rendberg Legeplads og Hertugbyens Udviklingsforum - alle i Sønderborg Kommune - modtaget penge.

- Vi har fået mange gode tilkendegivelser på den lokale håndsrækning, og jeg glæder mig derfor over, at vi igen er klar til at udlodde penge til lokale ildsjæle, siger bureauchef Henrik Høi.

Der kan søges om penge til stort set alt - forskønnelse af områder, koncerter, naturbeskyttelse - bare, der er tale om projekter, som skaber glæde og gør en forskel.

Uddeler en million

Pengene går til projekter i Sønderborg, Haderslev, Aabenraa og Kolding kommuner. Bureauchef Henrik Høi og lokale turistaktører vælger de tre projekter blandt indstillingerne, som så sættes til afstemning blandt de sommerhusejere, som er tilknyttet Sol og Strand. Det projekt, som får flest stemmer, får 20.000 kroner, mens de to næste får hver 10.000 kroner. Der er ingen geografisk lås på "Den lokale håndsrækning", og det betyder, at Sønderborg kan løbe med alle tre donationer, hvis de tre bedste indstillinger kommer fra kommunen.

På landsplan uddeler Sol og Strand Sommerhusudlejning i alt en million kroner til projekter i kontorernes områder. Der indstilles på www.sologstrand.dk/om-os/haandsraekning_ansoegning.aspx

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce