Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Du ser mennesket bag sygdommen

Det var Hanne Bossen (th) og Anne Grethe Aamand, der for snart 25 år siden fik ideen til Købmandsgården. Foto: Jens Eilertsen
Der var ved julefrokosten mange pæne ord til Hanne Bossen, som forlader Købmandsgårdens vævestue.
Annonce

Dybbøl: - Først stopper du i bestyrelsen. Så holder du op med at lave mad. Og nu forlader du vævestuen. Det er vanskeligt at forestille sig, at du en dag sådan rigtigt ikke er her mere, sagde formanden for Købmandsgården Rasmus Caspersen, da han ved julefrokosten sagde farvel til Hanne Bossen.

Hun har besluttet, at hun ikke længere kan lede vævestuen i foreningen, som hjælper senhjerneskadede. Der skal nye kræfter til, mener den 78-årige Sønderborg-kvinde, der i fremtiden vil beskæftige sig mere med slægtsforskning.

Der var ved julefrokosten mange pæne ord til Hanne Bossen, som sammen med Anna Grethe Aamand stiftede Købmandsgården i 1995.

- Du har været med til at præge kulturen med en særlig stil, empati og intuition, sagde Rassmus Caspersen, og et af medlemmerne, Bettina Rosenhøj, takkede for, at Hanne Bossen altid er i stand til at se mennesket bag sygdommen. Bettina Rosenhøj takkede også for tilliden, fordi Hanne Bossen hjalp hende med en praktikplads, da ingen andre ville.

Anna Grethe Aamand sagde, at hun ikke i tvivl om, at Hanne Bossen har en stor aktie i, at foreningen nu nærmer sig 25 års jubilæet i storform. På grund af arbejdet trak Aamand sig for flere år siden og hun siger, at Hanne Bossen har været "den røde tråd" i foreningen"

- Det har været en lang rejse og 24 spændende år, sagde Hanne Bossen, før hun som afskedsgave fik koncertbilletter til De forbudte Sange, et brætspil og blomster.

Hanne Bossen forlader vævestuen, og det synes formanden Rasmus Caspersen ikke om. Foto: Jens Eilertsen
Kram nummer et til Hanne Bossen. Foto: Jens Eilertsen
Kram nummer to til Hanne Bossen. Foto: Jens Eilertsen
Kram nummer tre til Hanne Bossen. Foto: Jens Eilertsen
Hanne Bossen sagde, at det har være en spændende rejse. Nu vil hun beskæftige sig med slægtsforskning. Foto: Jens Eilertsen
Tal for tilliden, sagde Bettina Rosenhøj, som fik en praktikplads af Hanne Bossen. Foto: Jens Eilertsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce