Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Dybbøl-Skolen: Elevdemokrati og fonde har skabt penge til nyt legeområde

Fra venstre er det Teresa Trinh fra 9.d, skoleleder Michael Jacobsen og Marianne Dalsgaard fra skolebestyrelsen på det nye legeområde ved Dybbøl-Skolen. Foto: Henrik Rath
I fællesskab har Dybbøl-Skolens elevråd, skolebestyrelse og ledelse samlet 300.000 kr. til nyt legeområde.
Annonce

Sønderborg: I foråret fjernede man på Dybbøl-Skolen en gammel udtjent legeborg, som der var gået råd og svamp i.

- Og så stod vi med en tom plads, der krævede noget nyt, forklarer skoleleder Michael Jacobsen, som netop har budt eleverne velkommen efter en lang sommerferie.

Og samtidig har skolen kunne tage en erstatning for træborgen i brug i form af et avanceret klatrestativ, der motorisk udfordrer store som små.

Prisen er omkring 300.000 kroner, hvor skolen har betalt cirka halvdelen, mens de øvrige penge er kommet til i en kombination af fonde, private og kommunale kroner.

Fabrikant Mads Clausens Fond har således støttet med 50.000 kroner, Den Overordnede Grundejerforening for Dybbølområdet med 5000 kroner, mens hele 90.000 kroner kommer fra den såkaldte "Elevmillion", som kommunen har sat af til forhandling mellem repræsentanter fra skolernes elevråd.

- Vi havde søgt om noget mere, men det er et pænt beløb, når man ser på, hvad andre fik, siger Teresa Trinh, som går i 9.d og er elevrådsformand.

Også medlem af skolebestyrelsen, Marianne Dalsgaard, er glad:

- Det er rart at opleve, hvordan man sådan kan få ting til at ske sammen, tilføjer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce