Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ejendomschef: Lettere at holde på medarbejdere i smukke rammer

Videnhuseet på havnen udvides - som det fremgår af denne visualisering. Ejendomschef inasisterer på, at det er en udvidelse og at der ikke opføres et Videnhus II. Foto. A. Enggaard
Videnhuset på havnen får en tilbygning og det ligger klart, at Bitten og Mads Clausens Fond og Andelskassen rykker ind sammen med nogle mindre kontorer i stueetaten. Der er stadige ledige lejemål, men ejendomschef er positiv. Tilbygningen er klar 1. oktober.
Annonce

Sønderborg: Der er stadig ledige lejemål i den tilbygning til Videnhuset, som er i gang på havnen. Tilbygningen er klar til indflytning 1. oktober.

I øjeblikket er der lejet en etage ud til Andelskassen, men også Bitten og Mads Clausens Fond og nogle mindre kontorer har lejet sig ind. Der er stadig ledige lejemål, men ejendomschef Jacob Futterup Sørensen, A. Enggaard A/S, der ejer huset sammen med Bitten og Mads Clausens Fond, er positiv. Han forhandler i øjeblikket til flere sider for at få huset fyldt op.

- Jeg synes, at det er gået godt med udlejningen, for i Sønderborg har man ikke rigtigt tradition for denne slags projektudbud, og vi har ikke lavet nogen egentlig markedsføring. Det er først nu, at vi så småt har indledt et samarbejde med Nordica,der skal markedsføre de ledige lejemål i bygningen, siger ejendomschefen.

Store fordele

Han ser store fordele ved at få adresse i Videnhuset, og oplever i dag, at virksomheder i dag har lettere ved at tiltrække nye medarbejdere og holde på de dygtige, hvis rammerne er i orden. Medarbejderne tager det som en selvfølge, at lønnen er, hvor den skal være, de kigger mere på rammer og arbejdsmiljø - der skal være noget, der taler til dem, siger Jacob Futterup Sørensen.

Og det er der i Videnhuset, som får både fantastisk udsigt og en - ifølge ejendomschefen - lige så fantastisk kantine.

Tilbygningen til Videnhuset kommer til at se sådan ud. Foto: A. Enggaard.
Annonce

Et hus

Byggeriet på havnen er ikke Videnhuset II. Det understreger ejendomschefen. Han ser det som en udvidelse af det eksisterende og fuldt udlejede Videnhus.

- Det er vigtigt for os, at de nye lejere føler sig velkomne i det eksisterende fællesskab, siger Jacob Futterup Sørensen.

Så lækkert kommer lejerne til at bo. Foto: A. Enggaard.
Fællesarealerne kommer til at bestå af blandt andet en terrasse. Foto. A. Enggaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce