Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ekspertviden til serien om Genforeningsjubilæet 2020

DKsyds redaktion får tilført historisk ekspertviden til produktion af programserien Adskilt – Genforenet – Efterladt, der med 20 afsnit markerer 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark i 1920. De kommende måneder er den 26-årige Pernille Villadsen tilknyttet redaktionen som historisk ekspert i forbindelse med tilrettelæggelse og produktion af programserien. PR-foto
Annonce

Sønderborg: DKsyds redaktion får nu tilført historisk ekspertviden til produktion af programserien Adskilt – Genforenet – Efterladt, der med 20 afsnit sendes i perioden januar-august 2020 med henblik på markering af 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark i 1920, lyder det i en pressemeddelelse fra DKsyd.

De kommende måneder er den 26-årige Pernille Villadsen tilknyttet redaktionen som historisk ekspert i forbindelse med tilrettelæggelse og produktion af programserien. Hun har i sommeren 2019 afsluttet sine studier ved Syddansk Universitet Odense som Cand.mag. i Historie, Æstetik & Kulturanalyse med speciale i historieformidling.

Med reference til temaredaktør Jonas Fievé skal Pernille Villadsen håndtere større mængder af komplekst historisk materiale og omsætte det til letforståeligt stof, tilpasset formidling gennem digitale medier.

Pernille Villadsen er født og opvokset i Sønderborg og har sin gymnasiale baggrund fra Statsskolen.

Programseriens tilblivelse sker med økonomisk støtte fra Region Syddanmark, SE Vækstpulje, Sønderborg Kommune samt Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce