Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Elevbyråd sætter bedre rammer for demokrati-millionen

Fordelingen af demokrati-millionen er et super godt tiltag, siger Claus Klaris. Foto: Arkiv
Annonce

SØNDERBORG: Sønderborg Kommune stiller hvert år 1 million kr. til rådighed for Det Fælles Elevråd. Rådet har nu drøftet sig frem til nogle få kriterier, der fremover skal gælde for ansøgninger til demokrati-millionen. Børne- og Uddannelsesudvalget anerkender og godkender deres arbejde.

- Fordelingen af demokrati-millionen er i sig selv et super godt tiltag, der kan være med til at vække en tidlig interesse for politik og give en praktisk forståelse for, hvordan vores demokrati virker, siger formand for Børne- og Uddannelsesudvalget Claus Klaris (V).

Kriterier for ansøgning

Det Fælles Elevråd har vedtaget følgende kriterier ud fra et bevidst ønske om, at der kun skal være få og meget enkle kriterier for ansøgningerne:

  • Det skal være noget, der bliver på skolen og derved er til glæde for kommende elever. Der kan altså ikke søges om penge til oplevelser såsom koncerter og udflugter.
  • Der er ingen begrænsning på, hvor mange ønsker hver skole kan have. Dog må udgiften pr. ønske ikke overstige et beløb af kr. 150.000.
  • Der må ikke søges om penge til projekter, der allerede er planlagt og igangsat på skolen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Annonce