Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Elever fra Nydamskolen til DM i skolefag

Otte elever fra 9. årgang på Nydamsskolen, har kvalificeret sig til Danmarksmesterskaberne i skolefag. To af dem er regionsmestre i Region Syddanmark. Prfoto
Annonce

Sønderborg: Otte elever fra Nydamskolen har kvalificeret sig til DM i Fagenes Landsmesterskab, der foregår i Aarhus 22. januar.

Her mødes landets lyseste hoveder fra 7., 8., og 9. årgang for at dyste inden for de klassiske fag i folkeskolen. Det gælder ikke kun om at være fagligt stærk, men også om at komme med kreative og innovative løsningsforslag.

Elever fra Nydamsskolen har deltaget i de regionale mesterskaber i Region Syddanmark, og her kvalificerede otte sig til landsmesterskaberne.

Blandt de otte er to regionsmestre: Lærke Aeppel, der blev mester i faget dansk i Region Syddanmark, og Nikolaj Jessen der blev regionsmester i historie.

De øvrige seks elever, der har kvalificeret sig er: Daniel Jensen, Ditte Søgaard, Andrea Lauritzen, Sofie Heiss, Nanna Knudsen og Ida Marie Svane Jessen.

Formålet med DM i Fagene er at sætte fokus på fagligheden og den faglige udvikling hos eleverne under overskriften "De stolte nørder".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce