Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ellen holder halvt års pause fra tøjkøb

Ellen Lykkeby Myhrmann drømmer om at sejle over Atlanten. Foto: Jens Eilertsen
Vi taler med medlemmer af ungeklimarådet (4): SDU-studerende har det, hun kalder "et velovervejet nytårsforsæt".
Annonce

Sønderborg: Det er ikke så vanskeligt for Ellen Lykkeby Myhrmann, der er flyttet fra Middelfart til Sønderborg, at undgå flyrejser. Hun er nemlig vokset op med ferier i båd og hun elsker at sejle. Hendes drøm er at sejle over Atlanterhavet, men det tillader studierne på SDU og økonomien endnu ikke.

Hun ville rigtigt gerne have haft plads i den båd, som sejlede klimaaktivist nummer et Greta Thunberg til og fra Amerika.

Klimaet fylder noget i den 23-årige kvindes liv og hun synes, at det er frygteligt at se konsekvenserne af den måde, vi lever. Det gør dog ikke at hun læner sig op ad en klimadepression - det er hun ikke typen på. Men hun vil gerne medvirke til, at nogle unge i Sønderborg sætter sig sammen i en gruppe - Sønderborg Ungeklimaråd - for at ændre noget sammen.

Ellen Lykkeby Myhrmann spiser lidt kød, men hun har størst fokus på beklædning. Faktisk er hendes nytårsforsæt, at hun ikke må købe nyt tøj de første seks måneder af 2020. Hun kalder det selv for "et velovervejet nytårsforsæt".

Jeg læner mig ikke op ad en klimadepression - det er jeg ikke typen på.

Ellen Lykkeby Myhrmann,

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce