Annonce
Ugeavisen Sønderborg

En af byens ældste butikker: Wohlenberg varsler generationsskifte

Jørn og Anna Petersen, som har ejet Wohlenberg siden 2004, overdrager pr. 1. oktober den 107 år gamle forretning til Martin Christiansen og Jacob Moos (t.v.). Foto: Henrik Rath
Jørn og Anna Petersen, som har ejet Wohlenberg siden 2004, overdrager pr. 1. oktober den 107 år gamle forretning til Martin Christiansen og Jacob Moos.
Annonce

Sønderborg: - Det glæder os meget, at det er lykkes for Martin og Jacob at overtage butikken og drive den videre på deres måde. De kender forretningen og vores kunder, og vi er trygge ved, at de nu overtager roret, Jørn Petersen som siden 2004 har drevet vinforretningen sammen med sin kone Anni. Forud var Wohlenberg i tre generationers familieeje.

De to vil fortsat være at finde i butikken eller på vinlageret, men dog med langt færre arbejdstimer og dermed mere tid til at nyde fritiden.

- Efter 17 spændende og gode år, vil vi gerne sige en stor tak til personale, kunder og samarbejdspartnere, lyder det fra Anna og Jørn Petersen.

Annonce

Velkendte ansigter overtager

Martin Christiansen og Jacob Moos med henholdsvis 12 og to års erfaring i Wohlenberg glæder sig til at blive butiksejere.

- Vi er så klar til at overtage det store ansvar, det er at værne om en historisk forretning som Wohlenberg. Vi vil drive den videre med respekt for nostalgien, traditionerne og kvaliteten, men vi vil selvfølgelig også gøre vores for, at Wohlenberg udvikler sig og følger med tiden, forsikrer Martin Christiansen og suppleres af sin nye kompagnon:

- Det er fedt at arbejde med det, som for os begge er en passion. Vi har kendt hinanden i mange år og har altid nørdet mad, vin og spiritus, siger Jacob Moos.


Vi er så klar til at overtage det store ansvar, det er at værne om en historisk forretning som Wohlenberg. Vi vil drive den videre med respekt for nostalgien, traditionerne og kvaliteten, men vi vil selvfølgelig også gøre vores for, at Wohlenberg udvikler sig og følger med tiden.

Martin Christiansen


Privat bor Martin i Dybbøl med sin kone og to døtre. Jacob bor i Rinkenæs med sin kæreste og datter.

Annonce

Reception udsat

- Vi er samme sted i livet og har samme opfattelse af, hvordan vi vil drive forretningen videre i fremtiden. Vi får helt sikkert travlt når vi er på arbejde, men vi har altid været vant til at arbejde meget, så med solid opbakning fra vores familier, skal vi nok finde en god balance, tilføjer Jacob Moos.

Grundet covid-19 er en reception flyttet til tiderne igen tillader større forsamlinger. Men overtagelsen fejres med tilbud i den første uge fra ejerskiftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce