Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Er du blevet mobbet - skriv til ugeavisen

H.K.H. Kronprinsesse Mary og Mary Fonden kæmper mod mobning. Det gør ugevaisen også. Arkivfoto Michael Svenningsen
Ugeavisen vil råbe skoler, politikere og andre op for at gøre det klart, at mobning - uanset om den foregår i skolegården, på arbejdspladsen eller i hjemmet - skal stoppe. Vi har brug for din hjælp - er du blevet mobbet, har du mobbet eller ved du bare noget om mobning, så skriv til jei@ugeavisen.dk.

Sønderborg: Ugeavisen og ugeavisen.dk bringer nu historien om Annachanell, der blev mobbet og misbrugt. Hun blev kaldt "vortesvin" i skolen. Annachanell er den tredje i række af mobbeofre, ugeavisen har været i kontakt med.

Vi vil gerne tale med flere, for vi mener, at den eneste vej til at komme mobningen til livs er at berette om den og dens sénfølger. Det er nemlig sådan, at den mobning, som finder sted i skolegården, bliver siddende i kroppen hele livet for flere. Cellerne glemmer aldrig, sagde et mobbeoffer til ugeavisen.

Er blevet mobbet i skolen, hjemmet eller på arbejdspladsen og er du parat til at fortælle om det, må du meget gerne skrive til jei@ugeavisen.dk.

Vi hører også gerne fra personer, som har været med på mobbeholdet og som måske kan være med til forklare, hvorfor mobning bare er et uvæsen, der ikke vil dø. Skriv også gerne, hvis du bare har en holdning eller viden om mobning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce