Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ester træner med et smil

Ester Boe træner med et smil og har fået flere - blandt andet manden - til at melde sig ind hos Loop. Foto. Jens Eilertsen
Ester Boe tænker meget på sundhed og hun har overtalt flere fra omgangskredsen til at melde sig ind i Loop.
Annonce

Sønderborg: Ester Boe er ikke en af dem, der ser det som en sur pligt at gå til træning. Hun gør det gerne og hun gør det tit. Sådan cirka tre til fire gange om ugen, og det har hun gjort siden januar.

- Jeg tænker meget på sundhed og har været en rigtig løbepige, der skulle ud hver anden dag - og det i al slags vejr, siger den 65-årige sønderborger, da vi møder hende i Loop.

Men da hun forstuvede anklen ved at falde ned fra en skammel, var det slut med løberiet for en tid - men turene i fitnesscentret, vil hun ikke undvære. Hun mener i øvrigt, at det var blevet værre med forstuvningen, hvis ikke hun havde været i form.

Annonce

Enkelt koncept

Ester Boe, der arbejdede i Sydbank indtil hun gik på pension for få år siden, er især begejstret for træningen, fordi der er tale om et enkelt koncept. Man kommer ind, varmer op, går i maskinerne og skifter maskine, når klokken lyder og så sluttes der af med udstækningen.

- Det passer mig fint, siger hun - og så fortæller hun i øvrigt, at hun har talt med så stor begejstring om fitnesscentret, at flere fra omgangskredsen har meldt sig ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce