Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Fire år efter Skoda: Guderup Auto i kædesamarbejde

Medarbejderne i Guderup Auto er fra venstre Claus, Allan, Nikolaj, Vera og Bjørn. Foto: Privatfoto
Virksomheden er indtråd i kæden CarPeople.

Guderup: Det er 62 år siden, Henry Petersen åbnede døren til Guderup Auto, og fra 1979 til 2016 handlede forretningen med Skoda. Den forhandling overgik til Martin Iversen, men siden har indehaverne Vera og Leif Jepsen været autoriseret Skoda Servicepartner.

Nu bliver virksomheden en del af CarPeople.

- Vi har været glade for at arbejde med Skoda, men efter at det samarbejde ikke længere var aktuelt, skulle vi finde en ny partner, som kan bidrage til vores værksteds yderligere udvikling. Og det kan CarPeople i høj grad, siger indehaver Vera Jepsen i en pressemeddelelse.

- Samarbejdet indebærer blandt andet bedre leverandøraftaler, et helt nyt IT-setup og ikke mindst bliver vi uddannet til at kunne servicere mange andre typer af biler end bare Skoda. Kort sagt bliver vi klædt fantastisk godt på, så vi kan fokusere på driften.

Flere branchekollegaer blev ligesom Guderup Auto opsagt hos Skoda, og Vera Jepsen forhørte sig derfor hos dem for at finde inspiration til en ny kædepartner.

- Det er en stor beslutning at samarbejde med en ny kæde, og derfor gjorde jeg mit researcharbejde grundigt. Jeg var rundt hos andre værksteder i Sønderjylland for at se, hvordan samarbejdet tog sig ud i praksis. Jeg var imponeret over det professionelle setup, som CarPeople kunne levere. Ikke alene på den materielle front, men hele netværket af specialister og værksteder, som kunne bidrage med oplæring og sparring, lokkede.

Det forestående samarbejde får dog ingen betydning for værkstedets nuværende kunder, understreger Vera Jepsen.

- Vi vil stadig være Guderup Auto på Søndergade 20 med de samme fem ansatte, som vi havde før kædeskiftet, siger Vera Jepsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce