Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Fjerde direktør på godt et år: Storhotel har fået styr på topchefen

John Ankjær går fra midlertidigt til permanent direktør for Alsik i Sønderborg: Arkivfoto: Timo Battefeld
Bitten & Mads Clausens Fond har indgået en aftale omkring driften af Alsik Hotel i Sønderborg med konsulent- og rådgivningshuset Telling & Nesager. Det betyder, at John Ankjær bliver permanent direktør.
Annonce

Sønderborg:  Bitten & Mads Clausens Fond og konsulent- og rådgivningshuset Telling & Nesager har per 1. august indgået en aftale omkring driften af Steiberger Alsik Hotel & Spa.

Samtidig meddeler fonden, at John Ankjær, partner i Telling & Nesager, fortsætter som storhotellets direktør. Han har siden oktober 2019 været midlertidig direktør.

- Vi er glade for, at Telling & Nesager og særligt John Ankjær har valgt at påtage sig opgaven med at fortsætte den succes, som hotellet har opnået igennem dets første år. Vi har haft et særdeles godt samarbejde i den forløbne periode og det glæder os, at vi nu har fundet en model til at fortsætte samarbejdet, udtaler Per Have, administrerende direktør i Bitten & Mads Clausens Fond.

Annonce

Masser af erfaring

John Ankjær blev hyret ind for en overgangsperiode, da fonden sidste år opsagde en driftaftale med det tyske selskab RIMC og den daværende direktør derfor stoppede.

John Ankjær har 30 års erfaring inden for service- og oplevelsesøkonomi. Han har haft ledelsesmæssigt og økonomisk ansvar for drift af en lang række virksomheder.

Derudover har han de seneste 10 år beskæftiget sig med rådgivning og midlertidig drift.

- Vi er stolte over den tillid Bitten & Mads Clausens Fond har vist os og ser frem til at bidrage til hotellets fortsatte vækst og position som et af landets bedste hoteller, udtaler John Ankjær, partner i Telling & Nesager.

Annonce

Er nummer fire

Hotel Alsik åbnede i maj 2019 med 190 værelser, landets største spa og tre restauranter ledet af mesterkokken Jesper Koch.

Inden åbningen havde hotellets ejere ansat tyske Irmela Heinsius som direktør, men man fandt ud af, at man ønskede en dansker som direktør.

Derfor ansatte fonden i januar sidste år Henrik Bille Pedersen, der dog stoppede i september, da Bitten & Mads Clausens Fond overtog driften fra tyske RIMC.


Vi er stolte over den tillid Bitten & Mads Clausens Fond har vist os og ser frem til at bidrage til hotellets fortsatte vækst og position som et af landets bedste hoteller.

John Ankjær, partner i Telling & Nesager


Siden har John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager samt medlem af bestyrelsen for Alsik-hotellet, fungeret som midlertidig direktør.

I maj blev Claus Birk Larsen så præsenteret som Alsik-hotellets fjerde direktør med tiltrædelse 1. august. Nogle uger efter sprang han dog fra af personlige årsager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce