Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Flere frivillige søges til Sønderborg Kvinde- & Krisecenter

Annonce

Sønderborg: Der er informationsaften hos Sønderborg Kvinde- & Krisecenter 2. oktober kl. 17 for kvinder, der har lyst til at gøre en forskel.

Over 1000 krisevagter om året bliver dækket ind af frivillige vagter. På infomødet på krisecentret fortæller Karina Lüthje, leder af centret, og en frivillig vagt, hvad det indebærer at være en del af fællesskabet bag Sønderborg Kvinde- & Krisecenter.

Sønderborg Kvinde- & Krisecenter ledes af en frivillig bestyrelse og finansieres af Sønderborg Kommune og via sponsormidler. Krisecentret har også en støtteforening.

I øjeblikket har Sønderborg Kvinde- & Krisecenter få ansatte og en del frivillige vagter. Uden disse mange frivillige kvinder, ville krisecentret ikke kunne yde den nødvendige hjælp overfor voldsramte kvinder. Krisecentret søger altid efter kvinder, der gerne vil være en del af dette fælleskab. Krisecentret tilbyder den nødvendige uddannelse i form af kurser og foredrag og inviterer de frivillige til forskellige arrangementer og udflugter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce