Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Forædling af mennesket – før og nu

Når Biblioteket Sønderborg tirsdag 19. november byder på foredraget "Forædling af mennesket – før og nu" er det som en livestreaming af et offentligt foredrag i naturvidenskab fra Aarhus Universitet. PR-foto
Annonce

Sønderborg: På Biblioteket Sønderborg kan man tirsdag 19. november høre foredraget "Forædling af mennesket – før og nu".

Arrangementet er en livestreaming af et offentligt foredrag i naturvidenskab fra Aarhus Universitet. Aftenens foredragsholdere er professor i zoofysiologi Tobias Wang fra Aarhus Universitet.

I starten af 1900-tallet spillede biologividenskaben en vigtig rolle i fremkomsten af arvehygiejne. I dag skaber genterapi og genetiske tests etiske dilemmaer – for eksempel, når vi bliver syge, er pårørende, får børn eller fravælger at få dem.

- Er det et problem for menneskets fremtid at alle mennesker, selv dem med fysiske og mentale handicap, får børn? Sådanne spørgsmål spillede en vigtig rolle i samfundsdebatten i begyndelsen af 1900-tallet.

- Bør vi i dag omfavne den moderne genetiks enorme potentiale og anvende genredigering klogt?, er et aktuelt spørgsmål i dag.

Arrangementet foregår tirsdag 19. november kl. 19 på Biblioteket Sønderborg, niveau 2, Indsigten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce