Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Formanden svarer

Formanden for Vores Sønderborg gennem fire år, Rikke Torré. Foto: Jens Eilertsen
Rikke Torré - formand for Vores Sønderborg gennem fire år - opfordrer Tina Richelsen til at stille op til bestyrelsen.

Sønderborg: Rikke Torré, formand for Vores Sønderborg, svarer Tina Richelsen.

- Det er super glædeligt, at vi nærmest hver måned ser nye spændende butikker åbne op i vores skønne by. Sønderborg er og har de sidste mange år været i en rivende udvikling, det smitter af og giver positiv omtale for nye.

Som Formand for Sønderborg Handel er der mange spændende opgaver. Møder med kommunen og samarbejde på tværs med flere af kommunens aktører, som ikke altid er helt så synligt udadtil.

Annonce

- Jeg kan kun beklage jeg endnu ikke er nået ind i butikken og besøge Tina Richelsen, men der er så absolut flere, jeg desværre endnu ikke har nået at besøge.

Formandsposten har jeg nu kørt sideløbende i fire år, men naturligvis med min butik som fuldtidsbeskæftigelse. Der er altid plads til gode mennesker med nye ideer og energi, så det ville da glæde mig hvis Tina kunne have lyst til at stille op til valg i bestyrelsen.

Corona tiden har lært os alle en udvikling og nytænkning i detailhandel. Jeg fornemmer vi alle, både hver især men også sammen, har kæmpet og arbejdet hårdt under hele nedlukningen, for at komme så godt igennem som muligt i denne svære tid. Vores fælles liveshopping med SønderborgNYT, var bare en af de gode ideer der opstod. Jeg glæder mig nu helt vildt til at hele byen åbner op og vi kan vise: Sammen er vi Stærke - Sammen er vi Sønderborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce